PlayStation Plus Update: 7/6/2013

Uncharted 3, ΧCOM: Enemy Unknown και LittleBigPlanet Karting.

Όπως έχετε παρατηρήσει η λίστα της Instant Game Collection της υπηρεσίας PS Plus ανανεώνεται σε μηνιαία βάση. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρία συγκεκριμένα games, τα οποία διατίθενται δωρεάν ολόκληρο τον χρόνο. Πριν από έναν περίπου χρόνο η υπηρεσία λανσαρίστηκε με τα InFamous 2, LittleBigPlanet2

και Motorstorm Apocalypse και στις 12 Ιουνίου, την προσεχή Τετάρτη δηλαδή, αυτοί οι τίτλοι θα δώσουν την θέση τους στα Uncharted 3, ΧCOM: Enemy Unknown και LittleBigPlanet Karting.

Για το Uncharted 3: Drake's Deception τα λόγια περιττεύουν καθώς αποτελεί μία από τις κορυφαίες δημιουργίες του PS3 και θα πρέπει να βρίσκεται στην συλλογή κάθε κατόχου της κονσόλας που σέβεται τον εαυτό του. Να προσθέσουμε ότι η συγκεκριμένη προσθήκη αφορά το single-player κομμάτι, καθώς το multiplayer είναι δωρεάν εδώ και τέσσερις περίπου μήνες. Ομοίως το XCOM: Enemy Unknown είναι το καλύτερο Strategy που έχουμε δει γενικά σε κονσόλα τα τελευταία χρόνια και γενικώς ένα από πιο αξιόλογα games της κατηγορίας του. Στον αντίποδα το LittleBigPlanet Karting κρίνεται απογοητευτικό και ουσιαστικά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί άξιο διάδοχο του LittleBigPlanet2 στην λίστα της Instant Game Collection.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στο PlayStation Plus τον Ιούνιο:
12/6: Uncharted 3: Drake's Deception, XCOM: Enemy Unknown, LittleBigPlanet Karting

Τα υπόλοιπα games της Instant Game Collection για τον Ιούνιο είναι τα εξής:
Kingdoms of Amalur: Reckoning έως τις 26/6
Demon's Souls έως τις 26/6
ICO & Shadow of the Collosus HD έως τις 26/6
Velocity Ultra έως τις 12/6 (PS Vita)
Rayman Origins έως τις 3/7 (PS Vita)
Coconut Dodge Revitalized έως τις 3/7 (PS Vita)

Keywords
Τυχαία Θέματα