Metal Gear Solid: Philanthropy 2

Η ταινία ακυρώθηκε!

Πόσοι από εσάς θυμάστε την πρώτη ταινία Metal Gear Solid: Philanthropy; Όσοι δεν την είχατε δει απλά κάντε κλικ στο προηγούμενο link.

Ήταν ένα πολύ φιλόδοξο project ανεξάρτητης fan-based movie του σκηνοθέτη Giacomo Talamini, του οποίου είχαμε φιλοξενήσει συνέντευξη στο GameWorld. Διέθετε πολύ καλά γραφικά για indie project και αναμέναμε με ανυπομονησία το δεύτερο

μέρος.

Τελικά όπως μαθεύτηκε πριν από λίγες ώρες απ' την εταιρεία παραγωγής Hive Division, το Metal Gear Solid: Philanthropy - Part 2 ακυρώθηκε. Κι όλα αυτά ενώ είχε ήδη κυκλοφορήσει preview trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=aZCFN8sTm1M

Ο λόγος ήταν θέματα δικαιωμάτων που προέκυψαν από την Konami, όπως άφησε η ομάδα παραγωγής να εννοηθεί. "Δεν μπορούμε να έχουμε τα επίσημα δικαιώματα και σε αντίθεση με το πρώτο μέρος η όποια επόμενη προσπάθειά μας θα περιείχε ρίσκο".

Όλα αυτά έρχονται λίγες ημέρες αφότου το project ζήτησε χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo, το οποίο δεν αποκλείεται επίσης να εμπλέκεται στην όλη ιστορία, απορρίπτοντας ιδέες που εμπεριέχουν ήδη πνευματικά δικαιώματα.

Η μόνη μας ελπίδα για το μέλλον είναι να δούμε επίσημη ταινία Metal Gear Solid, γιατί όχι από τον ίδιο τον Hideo Kojima. Μέχρι τότε όμως χάσαμε ένα φιλόδοξο δημιούργημα που είχε ξεκινήσει με καλές προοπτικές. Το GameWorld είχε μάλιστα αναλάβει τους ελληνικούς υπότιτλους στο πρώτο μέρος της ταινίας.

Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες για το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Keywords
Τυχαία Θέματα