Metal Gear Solid 1 Remake

Ο Kojima μιλάει επίσημα για το HD remake του πρώτου Metal Gear Solid κι απάντησε στο δίλημμα PS4 ή Xbox One!

Ο Hideo Kojima, αντιπρόεδρος της Konami Digital Entertainment και επικεφαλής της Kojima

Productions, μίλησε στην E3 σχετικά με τις κονσόλες της επόμενης γενιάς, τα Moby Dick Studios, αλλά και για ένα...remake του Metal Gear 1.

Σύμφωνα με το GameReactor, ο δημιουργός της πολυβραβευμένης σειράς Metal Gear Solid δήλωσε στη φετινή έκθεση E3 ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα remake του πρώτου Metal Gear Solid που είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation και τα PC το 1999 και το 2000 αντίστοιχα. Στο remake αυτό θα χρησιμοποιηθεί η νέα μηχανή γραφικών Fox Engine, η οποία είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία ανάπτυξής του (Kojima Productions) με σκοπό την δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς όπως τα PlayStation 4 και Xbox one. Επειδή όμως η Kojima Productions είναι απασχολημένη με το Metal Gear Solid V, ο Kojima αναζητεί άλλη εταιρεία ανάπτυξης που να μπορεί να αναλάβει αυτό το εγχείρημα. Η Fox Engine θα χρησιμοποιηθεί στα Metal Gear Solid V:The Phantom Pain και Pro Evolution Soccer 2014, ενώ μέχρι στιγμής έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις από τα πρώτα βίντεο.

Αυτό που εξιτάρει τον Kojima, σύμφωνα με δηλώσεις στο Twitter του, είναι η δυνατότητα χρήσης portable συσκευών μέσω Smartphone και tablet. Αυτό, όπως δήλωσε "θα μας επιτρέπει να παίξουμε το Metal Gear Solid 5 και εκεί και να μεταφέρουμε την πρόοδό μας στην κονσόλα! Αυτό θα μας δίνει 24ωρη πρόσβαση" ανέφερε ο ιάπωνας δημιουργός, χωρίς να διευκρινίσει αν θα μπορούμε να παίξουμε το ίδιο το παιχνίδι ή απλά να έχουμε πρόσβαση στα αντικείμενά μας μέσω μιας εφαρμογής.

Ο Kojima προτιμάει PS3 ή Xbox One;
Όταν ο Kojima ερωτήθηκε σε συνέντευξη τύπου της Konami στην E3, για το αν προτιμάει το PlayStation 4 ή το Xbox One, απάντησε "Νομίζω θα αγοράσω και τις δύο.Αλλά την ίδια στιγμή πιθανόν θα μου τις στείλουν οι ίδιο!" κάτι που προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκόμενων. Κατέληξε ωστόσο λέγοντας ότι "Λόγω της τιμής προφανώς θα αγόραζα το PlayStation 4". H απάντησή του όμως ίσως να ήταν αναμενόμενη λόγω της προϊστορίας της σειράς Metal Gear Solid, αλλά και του ότι το PS4 είναι...εγχώριο προϊόν για τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα