Max Payne 3: Special Edition Unboxing

Ανοίγοντας την συλλεκτική έκδοση του Max Payne 3. [VIDEO UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/6/12] Σας παρουσιάζουμε την Collector's Edition του Max Payne 3. Το πλήρες όνομά της είναι "Max Payne 3: Special Edition".

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Το παιχνίδι σε πλαστική θήκη
- Μία φιγούρα Max Payne
- 4 ασπρόμαυρες διαφάνειες
- 2 κωδικούς με το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και in-game items

Αξίζει άραγε τα χρήματά της η Max Payne 3 Special Edition;

Δείτε τις photos και πείτε μας την γνώμη σας. Περιμένουμε τις απόψεις σας, όπως επίσης και το αν θα θέλατε να συνεχίσουμε τα unboxing των Collector's Editions.

[VIDEO UPDATE: 3/6/13] Το GameWorld σας ετοίμασε ένα βίντεο με το unboxing της Special Edition και σας το παρουσιάζει. Ο Max Payne είναι αν μη τι άλλο μια επιβλητική φιγούρα που αξίζει μια θέση στη συλλογή σας.

{youtube}5V-5xpc2qog|400|300{/youtube}
Δείτε το βίντεο, σχολιάστε το και κάντε εγγραφή στο κανάλι του GameWorld στο YouTube.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα