League of Legends: O Vel'Koz

Το μάτι του Sauron στις αρένες της δικαιοσύνης.

Ο Vel'Koz είναι ο νέος champion που ανακοίνωσε η Riot Games. Έρχεται από τα βάθη του Void για να μάθει τους αντιπάλους του και στη συνέχεια να τους εξολοθρεύσει. Πρόκειται για ranged mage που είναι σχεδιασμένος για να κάνει AoE damage σε ομαδικές μάχες. Μπορεί να κάνει harass από την αρχή του παιχνιδιού και είναι και βασίζεται πολύ στην προστασία από την ομάδα του ώστε να είναι αποτελεσματικός

προς το τέλος του αγώνα.

Οι ικανότητές του είναι οι εξής:

Passive: Organic Deconstruction:
Οι ικανότητες του Vel'Koz αποδομούν τους εχθρούς που χτυπούν. Μετά από τρία χτυπήματα από τις ικανότητές του, υπηρέτες, τέρατα και αντίπαλοι ήρωες αποδομούνται και λαμβάνουν έξτρα πραγματική ζημιά. Οι εχθροί χάνουν στίβες αποδόμησης αποφεύγοντας επιθέσεις για μικρό διάστημα.

Q: Plasma Fission:
Ο Vel'Koz εκτοξεύει ένα βλήμα που επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά στον πρώτο εχθρό που χτυπά. Κατά την απενεργοποίηση μία δεύτερη φορά ή αν χτυπήσει έναν εχθρό, η βολή διαχωρίζεται σε δύο που έχουν μεταξύ τους γωνία 90 μοιρών. Το χωρισμένο βλήμα κάνει την ίδια ζημιά και επιβράδυνση.

W: Void Rift:
Ο Vel'Koz ρίχνει μία ίσια βολή που ανοίγει ένα προσωρινό ρήγμα στο κενό, πριν ανατιναχθεί. Το αρχικό ρήγμα και η καθυστερημένη έκρηξη εφαρμόζουν στίβες αποδόμησης στους εχθρούς.

E: Tectonic Disruption:
Ο Vel'Koz διαρρηγνύει μια κοντινή περιοχή και, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, προκαλεί ζημιά και εκτοξεύει στον αέρα τους εχθρούς που χτυπά. Οι εχθροί που χτυπά και βρίσκονται κοντά στον Vel'Koz
απωθούνται ελαφρώς προς την κατεύθυνση όπου χρησιμοποιήθηκε η ικανότητα.

R: Life Form Disintegration Ray:
Ο Vel'Koz ρίχνει μία ακτίνα άπειρης ενέργειας που ακολουθεί τον κέρσορα για λίγο και προκαλεί ζημιά, επιβραδύνει και αποδομεί όλους τους εχθρούς στην εμβέλειά της.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς ο Vel'Koz αλλά τον περιμένουμε με ανυπομονησία.

Διαβάστε Champion Guides για το League of Legends από τη μόνιμη στήλη μας Critical Hit.

Keywords
Τυχαία Θέματα