Killing Floor 2

Θα επιβιώσετε τώρα που τα ζόμπι ξαναχτυπούν;

Η Tripwire Interactive ανακοίνωσε επίσημα το διάδοχο του επιτυχημένου Co-op Zombie FPS Killing Floor που κυκλοφόρησε το 2009.

To Killing Floor 2 ξεκίνησε σαν ένα mode του Unreal Tournament, αλλά έγινε κανονικός full

τίτλος ο οποίος πούλησε 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Εκείνη την εποχή η Tripwire αποτελούνταν από 10 άτομα αλλά από τότε, επεκτάθηκε σε εταιρεία ανάπτυξης 50 ατόμων. Δεδομένης της επιτυχίας του πρώτου Killing floor, το sequel αναμένεται να έχει μεγαλύτερο budget.

Dreams come true
Αυτή τη φορά το Killing Floor 2 εξελίσσεται στο Παρίσι και θα έχει κινήσεις για όλες σας τις ενέργειες, συμπεριλαμβανόμενων του reload και των κοντινών επιθέσεων. "Το project από πλευράς animation είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" δήλωσε ο συνιδρυτής της Tripwire, Bill Monk. "Αυτή είναι η πρώτη φορά που είχαμε το budget ώστε να τα κάνουμε όλα να φαίνονται όσο πιο...αρρωστημένα γίνεται" κατέληξε.

Αίμα και κόκκαλα
Ένας στόχος της Tripwire αυτή τη φορά ήταν το gore και η εταιρία ανάπτυξης παρουσιάζει ένα καινούριο σύστημα MEAT (Massive Evisceration and Trauma).

Κάθε ζόμπι θα έχει 95 animations θανάτου ανάλογα με το που δεχτήκαν damage τα zombies. "Μπορείς να ξεκολλάς κομμάτια σάρκας από το κεφάλι τους μέχρι να φανεί το κρανίο", αναλύει ο art director David Hensley. "Συνέχισε να πυροβολείς το κρανίο τους και θα εκραγεί αποκαλύπτοντας τμήματα του εγκεφάλου τα οποία μπορείς να κόψεις όπως επιθυμείς, οριζόντια ή κάθετα" καταλήγει! Το επίπεδο αίματος παραμένει υψηλό διαρκώς. Οι melee επιθέσεις έχουν δεχθεί αναβαθμίσεις όπως χτυπήματα τεσσάρων κατευθύνσεων και εναλλαγές ελαφριών/δυνατών χτυπημάτων.

Μια ακόμη καινούρια προσθήκη, είναι η καινούρια βαθμονομημένη δυσκολία. Την τελευταία φορά τα δυσκολότερα settings απλά παρείχαν περισσότερη ζωή και περισσότερη ταχύτητα επίθεσης στους εχθρούς, ενώ τώρα οι αντίπαλοι έχουν νέα abilities και διαφορετικές συμπεριφορές, επομένως τα κόλπα που δοκιμάζατε στο normal μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κορυφαία δυσκολία. Η Tripwire δίνει μεγάλη έμφαση στο να κάνει το Killing Floor 2 moddable με Steam Workshop και δικό του SDK. "Κάθε σύστημα που φτιάχνουμε, θέλουμε να είναι επεκτάσιμο για τους modders. Κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα σύστημα μετά αποφασίζουμε ότι δεν θα δουλεύει καλά για modding, άρα το ξαναφτιάχνουμε ώστε να είναι πιο εύκολο για τους modders" ανέφερε ο Hensley.

Το Killing Floor 2 θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam Early Access χωρίς να έχει ακόμη ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα