H1Z1: Early Access

Δύο πακέτα αγοράς, διαφορετικά δικαιώματα.

Η Sony Online Entertainment ανακοίνωσε το Early Access για το νέο της Zombie Survival MMO, H1Z1.

Μιλώντας στο Reddit o πρόεδρος της Sony

Online Entertainment, John Smedley, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alpha. Δήλωσε πως όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το Early Access από το Steam δεν θα πρέπει να περιμένουν ένα ολοκληρωμένο Game. Αντιθέτως, θα πρόκειται για μια πολύ πρώιμη έκδοση του MMO και τα όποια bugs υπάρχουν θα εξαφανιστούν με την βοήθεια των παικτών.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις Early Access για να διαλέξετε. Η πρώτη κοστίζει περίπου 18 ευρώ και σας επιτρέπει να παίξετε στα 62.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα του H1Z1. Η δεύτερη έκδοση είναι λίγο πιο ακριβή (η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί) και θα σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορα game modes. Στα σχέδια της εταιρίας ανάπτυξης είναι ο κόσμος του H1Z1 να φτάσει σε μέγεθος τα 9.8 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά απέχουμε πολύ από αυτό το στάδιο.

Ο Smedley ερωτήθηκε επίσης για το αν το H1Z1 θα είναι καλύτερο από το DayZ. Η απάντησή του ήταν πως σίγουρα δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το DayZ από την αρχή αλλά άφησε να εννοηθεί ότι αργότερα ίσως το ξεπεράσει. Τέλος, δήλωσε πως η Bohemia Interactive έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και πως έχει εισάγει στο DayZ διάφορες cool λειτουργίες που το H1Z1 δεν έχει ακόμα. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να επικεντρωθούν στο MMO κομμάτι του τίτλου περισσότερο από το Survival.

Η Early Access έκδοση του H1Z1 θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 15 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Η1Ν1 εδώ. Συζητήστε μαζί μας για το νέο Survival MMO στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα