Grand Theft Auto V: Tsunami mod

Το Los Santos μεταμορφώνεται σε υποβρύχια...Rapture.

To Grand Theft Auto V αποτέλεσε την σημαντικότερη δημιουργία της περυσινής χρονιάς και είναι γεγονός ότι αποτελεί τον διακαή πόθο εκατομμυρίων PC gamers, αν για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα δεν αποκλείεται όταν διατεθεί στα PC να δούμε και διάφορα mods για αυτό, όπως έχουμε δει και σε άλλες σημαντικές κυκλοφορίες της βιομηχανίας των video games.

Τα

σενάρια αυτά βέβαια είναι υποθετικά, παρόλα αυτά πρόσφατα διέρρευσε στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε το πρώτο mod του Grand Theft Auto V για το PS3. Το Tsunami mod έχει αναπτυχθεί από τον χρήστη Bushigan και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο σας επιτρέπει να...πλημμυρίσετε το Los Santos και να εξερευνήσετε μια υποβρύχια εκδοχή του κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας στις σκεπές των βυθισμένων κτηρίων.

{youtube}dyWcOGxSye4|500|300{/youtube}

Για να χρησιμοποιήσετε το Tsunami mod θα πρέπει να διαθέτετε στην κατοχή σας ένα "σπασμένο" PS3 και να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο κάνοντας κλικ εδώ. Στην συνέχεια θα πρέπει να μεταφέρετε το common.rpf modded αρχείο από το PC στο PS3 σας στο directory “/dev_hdd0/GAMES/BLES01807-[Grand Theft Auto V]/PS3_GAME/USRDIR/”. Να σημειωθεί ότι το mod λειτουργεί μόνο στο single-player campaign.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα