Gameglobe Open Beta

Παίξτε και δημιουργήστε τα δικά σας action games!

Η Square Enix, δημιουργός της σειράς Final Fantasy, ένωσε τις δυνάμεις της με την Bigpoint, δημιουργό του Farmerama, με την οποία μας προσφέρει το Gameglobe.

Πρόκειται για ένα site στο οποίο μπορείτε να φτιάξετε το παιχνίδι σας με τους δικούς σας χάρτες και κατόπιν να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με άλλους χρήστες. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για ένα μόνο παιχνίδι, αλλά για έναν κόσμο γεμάτο

με πολλά και διαφορετικά παιχνίδια. Μπορείτε να κάνετε customize το δικό σας avatar και να ανεβάσετε το level του παίζοντας παιχνίδια.

Watch YouTube video

Τα 3D γραφικά του Gameglobe δείχνουν ευχάριστα και η δημιουργία ενός νέου χάρτη είναι αρκετά εύκολη. Όσοι από εσάς θυμόσαστε το 1998 την προσθήκη map editor στο StarCraft από την Blizzard, μπορείτε να το θεωρήσετε σαν την αρχική ιδέα για το Gameglobe, με την διαφορά πως τώρα αυτό το κομμάτι κρίνεται απαραίτητο. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να φτιάχνει παιχνίδια για τον οποιονδήποτε.

Η Hapti.co η ομάδα πίσω από το Gameglobe, είναι θυγατρική της Square Enix Group και ασχολείται αποκλειστικά με ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες όπως το Core Online. Όλα δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα, όπως το γεγονός ότι ενώ παίζετε στο PC σας, μπορείτε να συνδέσετε με USB το αγαπημένο σας χειριστήριο, εφόσον πολλά από τα levels το υποστηρίζουν, αλλά ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ακόμα στην Beta έκδοση και η Hapti.co δοκιμάζει τις αντοχές της. Έτσι, ενώ αρχικά οι εχθροί ήταν μόνο πειρατές, με αφορμή την γιορτή του Halloween, έγινε προσθήκη σκελετών, φέρετρων και κολυκύθων.

To Gameglobe βρίσκεται σε φάση open beta, την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε μπαίνοντας στο Gameglobe.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα