Game Profiles στο GameWorld.gr

Ανακοινώνουμε και επίσημα το σημαντικότερο φετινό upgrade του site!

Από το καλοκαίρι όταν και ξεκίνησε το upgrade στο GameWorld, όπως γνωρίζετε εξ αρχής, τα δύο χαρακτηριστικά που μας είχατε ζητήσει περισσότερο στην έρευνα του GameWorld ήταν πρώτον η αλλαγή της εμφάνισης του site και δεύτερον τα Game Profiles.

Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα την ολοκλήρωση κατά 100% των Game Profiles, καθώς το upgrade πλησιάζει προς την λήξη του.

Με τα Game Profiles μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα αγαπημένα σας games, να δείτε screenshots και βίντεο, να τα προσθέσετε στα Favorites, να τα σχολιάσετε, να τα αξιολογήσετε μέσω του γνώριμου User Score αλλά και να γράψετε οι ίδιοι κάποιο User Review το οποίο θα βοηθήσει τους υπόλοιπους αναγνώστες του GameWorld.gr βλέποντας ένα παιχνίδι απ' τη ματιά του αναγνώστη.

Πως θα μπείτε στα Game Profiles
Απλά κάντε κλικ στο μενού Games και θα δείτε τα τελευταία reviews. Η διαφορά σε σχέση με το μενού Reviews είναι η εξής:
1)Το μενού Games έχει στο πάνω μέρος της οθόνης τα reviews με την μεγαλύτερη βαθμολογία για την φετινή χρονιά, στη μεσαία στήλη τα καλύτερα reviews των τελευταίων έξι μηνών με βάση το User Score και στη δεξιά στήλη τα πιο πρόσφατα User Reviews.
2)Μία ακόμη διαφορά στο μενού Games (Game Profiles) είναι το πεδίο γρήγορης αναζήτησης στα δεξιά που σας επιτρέπει να ψάξετε κριτήρια ανάλογα με το είδος του game που θέλετε να παίξετε, το Format, την ημερομηνία κυκλοφορίας κ.ο.κ. Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον και πρακτικό χαρακτηριστικό αυτή τη στιγμή!
3)Τα Profiles περιλαμβάνουν στην περιγραφή τους Review Score, μέσο όρο από User Score και μέσο όρο από τα User Reviews. Αντίθετα, τα Reviews περιλαμβάνουν μόνο links προς την καρτέλα Reviews ενός Game Profile. Από εκεί και πέρα είναι στη διάθεσή σας όλες οι δυνατότητες ενός Game Profile.

Πως λειτουργεί ένα Game Profile
Απλά κάντε κλικ σε ένα από τα τελευταία games για τα οποία γράφτηκε review ή πληκτρολογήστε το όνομά του στην αναζήτηση. Όταν θα μπείτε σε ένα Game Profile θα συναντήσετε τα εξής:

Αριστερή στήλη
1)Στο πάνω μέρος το box του παιχνιδιού. Δίπλα έχετε τρεις επιλογές για να δηλώσετε το αν έχετε ή αν θέλετε ένα παιχνίδι. Υπάρχει επίσης το Favorites που το προσθέτει στα Αγαπημένα σας games. Όλες οι επιλογές που θα κάνετε θα εμφανίζονται με μελλοντικό upgrade στην κεντρική σελίδα του πορφίλ σας.
2)Στη συνέχεια συναντάμε τα Scores. Αξιολογήστε το παιχνίδι από το My Score. Το User Reviews είναι ο μέσος όρος των reviews χρηστών. Κατά συνέπεια, όσοι θέλετε να μας πείτε περισσότερα απ' την εμπειρία σας τότε κάντε κλικ στο τελευταίο tab "User Reviews" και γράψτε το review σας.
3)Ακριβώς από κάτω θα διαβάσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το παιχνίδι όπως τις εταιρείες που το απαρτίζουν, πότε κυκλοφορεί, link για demo, επίσημο site κτλ. Ακολουθούν οι χρήστες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αυτό και τα βίντεό του.

Δεξιά στήλη
4)Στα δεξιά, μπορείτε να διακρίνετε στο πάνω μέρος τα format στα οποία κυκλοφορεί, να κάνετε Like, Tweet ή G+ share και από κάτω να διαβάσετε τις ειδήσεις του και το review του.
5)Το οριζόντιο γκρι μενού σας δίνει άμεση πρόσβαση στις ειδήσεις, το Review, το Forum topic link, τις εικόνες του παιχνιδιού, τα βίντεο και τα User Reviews που γράψατε. H προκαθορισμένη οθόνη ενός Game Profile εμφανίζει τις ειδήσεις και θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο "Review" για να διαβάσετε την κριτική του συντάκτη. Αντίθετα, αν κάνετε κλικ από την κεντρική σελίδα θα παραπεμφθείτε απευθείας στο review.
6)Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν τα σχόλια των χρηστών, εκεί όπου μπορείτε να αφήσετε το δικό σας.
7)Για εκτενείς συζητήσεις γύρω από ένα video game, επιλέξτε το μενού "Forum" για να μεταφερθείτε απευθείας στο Forum topic και να αναλύσετε τις εντυπώσεις σας και τις ιστορίες σας από αυτό. Η ανταλλαγή απόψεων είναι άκρως χρήσιμη για να αποφασίσουν κι οι υπόλοιποι αναγνώστες αν και κατά πόσο αξίζει μια αγορά και γενικότερα για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας για συγκεκριμένα games, να προτείνουμε αλλαγές κ.ο.κ.

Γίνετε κι εσείς reviewers!
Η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για τα Game Profiles ονομάζεται JReviews. Αν έχετε κάποιο site που αφορά τεχνολογία, games, cinema, κινητή τηλεφωνία ή οτιδήποτε συσχετίζεται με reviews τότε μπορείτε να την κατεβάσετε από το επίσημο site. Χρησιμοποιούμε την τελευταία έκδοση, με τη διαφορά ότι οι developers του GameWorld έχουν εγκαταστήσει δεκάδες customizations, δουλεύοντας για πολλές εβδομάδες έως ότου φτάσουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως το αρχικό installation είναι εύκολο για όποιον έχει βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

Τα Game Profiles ολοκληρώθηκαν. Αξιοποιήστε τα στο έπακρο, βρείτε πληροφορίες για τα αγαπημένα σας games και γράψτε τα δικά σας User Reviews. Περιμένουμε τις απόψεις σας μέσω αυτού του forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα