Freedom Wars, Oreshika, Soul Sacrifice Delta

Τρία νέα games για το PS Vita από την Sony Japan.

Η Sony Japan, εταιρεία ανάπτυξης των Demon's Souls, Shadow

of the Colossus, Gravity Rush στο PS Vita και πολλών ακόμη αξιόλογων τίτλων, ανακοίνωσε τρία νέα games για την φορητή κονσόλα της Sony.

Το πρώτο είναι το Freedom Wars, ένα Action game τρίτου προσώπου, το οποίο αναπτύσσεται σε συνεργασία με τις εταιρείες ανάπτυξης Dimps (είχε βοηθήσει στην ανάπτυξη των Street Fighter 4 και Sonic 4) και την Shift (Gods Eater Burst). Αναμειγνύει στοιχεία shooter και melee Fighting και θα υποστηρίζει Online Co-Op με έως και οκτώ παίκτες ή τέσσερις παίκτες σε σύνδεση ad-hoc.

Βάση σεναρίου, η ανθρωπότητα καταδικάζεται σε εκατομμύρια χρόνια φυλάκιση από την γέννησή της. Δείτε το τρέιλερ.

{youtube}zqrx9yfLa4E|500|300{/youtube}

Το επόμενο παιχίδι που ανακοινώθηκε είναι το Oreshika: Tainted Bloodlines (φώτο), ένα RPG που περιγράφει την ιστορία μίας ιαπωνικής φατριας, με μέσο όρο ζωής για τα μέλη της...τα δύο χρόνια! Περιλαμβάνει άρρωστους μαχητές που προσπαθούν να γιατρευτούν και να "σπάσουν" την κατάρα, ώστε να γίνουν μια πιο δυνατή φατρία.

Πιστεύω ότι ο Παντελής Δασκαλέλος θα το λατρέψει σίγουρα.

{youtube}0dnwCmX5c8k|500|300{/youtube}

Τέλος, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Soul Sacrifice Delta. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του πρωτότυπου Soul Sacrifice που θα μας έρθει στις 14 Μαϊου. Θα περιλαμβάνει νέες φατρίες, νέα archfiends, ανεπτυγμένη A.I. εχθρών, τελειοποιημένα εφέ καιρού και περισσότερες αποστολές και spells. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε το save game σας από το πρώτο Soul Sacrifice. Κάτι μου λέει...ότι ο Παντελής θα το λατρέψει και αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά τις ειδήσεις του PS Vita και συζητήστε τις στο PlayStation forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα