For Eternity

Ελληνικό Mobile RPG στο Indiegogo.

Πόσοι από εσάς έχετε ακούσει το song “For Eternity”; Γνωρίζατε ότι ο δημιουργός του, Etostone, είναι Έλληνας; Το πολύ επιτυχημένο video clip έφτασε να κατακτήσει τον κόσμο καθώς είδη έχει φτάσει τις 2.200.000 προβολές στο Youtube και να ακούγεται σε πολλές χώρες μέσα από πολύ γνωστά μουσικά κανάλια και δίκτυα όπως το MTV

worldwide. Επίσης κατόρθωσε να φτάσει στην θέση nο1 στις πωλήσεις του iTunes και να παίζεται για 1 χρόνο ασταμάτητα από όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και στο MAD TV.

Ίσως να μην το θυμόσαστε αυτή τη στιγμή, το παρακάτω link θα σας βοηθήσει:

https://www.youtube.com/watch?v=SPuJOf3yEco

Ο Etostone ετοιμάζει το δικό του game το οποίο βασίζεται στο τραγούδι και την ιστορία πίσω από αυτό. Το game ονομάζεται For Eternity και πρόκειται για ένα RPG για Android και iOS. Μέσα από το παιχνίδι, το σενάριο θα συνεχιστεί και θα αποκαλυφθεί με το smartphone game το οποίο δημιουργεί ο Etostone με την δικιά του ομάδα και εταιρεία παραγωγής Eonia Dreams. Ετοιμάζει επίσης το επόμενο μουσικό κομμάτι αλλά και το βίντεο κλιπ του “For Eternity 2”, για να δέσει όλο αυτό το φαντασμαγορικό project που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και μας βεβαιώνει απόλυτα ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=buC1O0BKHDA

Σε μια τέτοια ξεχωριστή προσπάθεια ο Etostone μας καλεί να συμμετάσχουμε ενεργά και να υποστηρίξουμε το project αυτό μέσω του funding campaign που μόλις ξεκίνησε στην γνωστή ιστοσελίδα Indiegogo κάνοντας click εδώ. Μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει ο ίδιος ο Etostone προσωπικά και τα πρώτα επίσημα πλάνα από σκηνές μέσα στο παιχνίδι, το trailer και για πρώτη φορά τα backstage απο τα γυρίσματα του επιτυχημένου βίντεο κλιπ “For Eternity”. Μην ξεχνάτε το "For Eternity" παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής, ιστορίας, βίντεο κλιπ, ένα μαγικό comic και τώρα ένα καταπληκτικό smartphone game μου έρχεται να συμπληρώσει την ιστορία του. Μια ιστορία που ο Etostone ξεκίνησε να γράφει 3 χρόνια πριν, παρουσίασε για πρώτη φορά μέρος της ιστορίας αυτής στο μουσικό του βίντεο μαζί και με το comic book.

Υποστηρίξτε το For Eternity game στο Indiegogo κάνοντας click εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα