Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δείτε το νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/10/13] Το Etrian Odyssey IV κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο από τα μέρη μας και όπως όλα δείχνουν ένα ακόμη κεφάλαιο της σειράς θα διατεθεί τους προσεχείς μήνες στην Ευρώπη. Ο λόγος γίνεται για το Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl, το οποίο διατέθηκε στην Αμερική πριν από δέκα μέρες αποσπώντας μάλιστα αρκετές θετικές κριτικές. Για το τελευταίο

έχει κατατεθεί πατέντα στο USK (o γερμανικός φορέας που είναι υπεύθυνος για τις ηλικιακές επισημάνσεις καταλληλότητας των video games) που ήδη έχει γίνει δεχτή σύμφωνα με το GoNintendo. Την έκδοση του Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl για λογαριασμό της Atlus στην Ευρώπη, την έχει αναλάβει για μία ακόμη φορά η NIS America.

{youtube}wJuq_TfzrGQ|500|300{/youtube}

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα δημιουργία της Atlus αποτελεί remake του πρώτου Etrian Odyssey, παρόλα αυτά αυτή την φορά έχουν προστεθεί πάρα πολλά νέα στοιχεία και κυρίως το Story Mode. Το τελευταίο προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία RPG, καθώς περιλαμβάνει ένα πιο πολύπλοκο σενάριο, preset χαρακτήρες (μέχρι στιγμής στην σειρά δημιουργούσατε εσείς τους ήρωες σας), cutscenes και full voice acting. Αντίθετα το Classic Mode προσφέρει το παραδοσιακό και αναγνωρίσιμο gameplay της σειράς και αναπόφευκτα όλο το βάρος πέφτει στο σύστημα μάχης, την εξερεύνηση των dungeons και την συλλογή του loot. Να προσθέσουμε ότι το Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl περιλαμβάνει τρία επίπεδα δυσκολίας σε αντίθεση με τα δύο που είδαμε πρόσφατα στο τέταρτο κεφάλαιο της σειράς.

Το Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για 3DS.

[UPDATE 15/2/14] Όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη Nintendo Direct, το Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου στην Ευρώπη. Η διάθεση του θα γίνει τόσο σε retail, όσο και σε ψηφιακή μορφή μέσω του eShop. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δημιουργία αποτελεί remake του πρώτου Etrian Odyssey και η κυριότερη προσθήκη του είναι ότι περιλαμβάνει ένα νέο story mode.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

{youtube}irrKKGSPyLY|500|300{/youtube}

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δημιουργία αποτελεί remake του πρώτου Etrian Odyssey και η κυριότερη προσθήκη είναι ένα νέο story mode.

To Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για 3DS.

Διαβάστε το review του Etrian Odyssey IV από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα