EA: "Το Xbox One πλησιάζει το PS4"

"Το χάσμα των πωλήσεων μικραίνει" υποστηρίζει η EA.

Ο οικονομικός διευθυντής της EA, Blake Jorgensen, προβλέπει πως σε μικρό χρονικό διάστημα, το Xbox One θα φτάσει σε πωλήσεις το PS4.

Όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στο UBS Global Technology Conference: "Μπορεί το PS4 να πήρε μεγάλο κεφάλι στις πωλήσεις

με την οικονομική τιμή την οποία έβαλε αρχικά η Sony, όμως το Xbox One έχει μειώσει αισθητά την διαφορά λόγω της πρόσφατης μείωσης της τιμής του (σ.σ. λόγω αφαίρεσης του Kinect) και λόγω των bundles με Assassin’s Creed και Call of Duty, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστικά στους καταναλωτές".

Επίσης, ο Jorgensen προβλέπει πως μέχρι το τέλος των Χριστουγέννων θα υπάρχουν στην αγορά πάνω από 25 εκατομμύρια κονσόλες και των δύο εταιριών. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τον Jorgensen, αμφότερες οι δύο κονσόλες "έχουν μεγάλη επιτυχία και έχουν ξεπεράσει τόσο τις προσδοκίες της EA, όσο και οποιουδήποτε άλλου publisher στη βιομηχανία". Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των PS4 και Xbox One είναι 50-70% μεγαλύτερες σε σχέση με τα PS3 και Xbox 360 για την ίδια χρονική περίοδο.

Να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα το PS4 έχει φτάσει στις 13.5 εκατομμύρια πωλήσεις. Οι αντίστοιχες του Xbox One ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια. Το Wii U βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7.3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα