Dragon's Dogma: Νέο DLC

Θα διατεθεί την επόμενη εβδομάδα εντελώς δωρεάν.

H Capcom ανακοίνωσε χθες ότι στις 4 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία ένα νέο DLC ονόματι A Trial for Adventures – Challenge Pack για το Dragon's Dogma, το οποίο θα προσθέσει τα modes Time Attack και Hard. Η ιαπωνική εταιρεία δεν διευκρίνισε χθες αν τελικά

το περιεχόμενο αυτό θα διατεθεί σε Αμερική και Ευρώπη, παρόλα αυτά σήμερα εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το DLC θα κυκλοφορήσει κανονικά και από τα μέρη μας. Το DLC θα διατίθεται προς download δωρεάν μέσω του PSN και του Xbox Live αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε πως στο φετινό Tokyo Game Show η Capcom είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του εν λόγω DLC, ενώ επίσης ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός expansion για το Dragon's Dogma, το οποίο θα ονομάζεται Dark Arisen. O Hideaki Itsuno, δημιουργός του Dragon's Dogma είχε δηλώσει επίσης πως θα ήθελε πάρα πολύ να εργαστεί σε κάποιο sequel του και όπως όλα δείχνουν η Capcom σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Να αναφέρουμε επίσης πως το Dragon's Dogma τα έχει πάει αρκετά καλά από εμπορικής πλευράς με 1.13 εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον κόσμο, με τις μισές περίπου από αυτές να προέρχονται από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ από το Tokyo Game Show:

Watch YouTube video

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι το Dragon's Dogma αποτελεί μακράν το πιο δύσκολο Action RPG της φετινής χρονιάς και η προσθήκη του Hard mode απευθύνεται καθαρά στους σκληροπυρηνικούς παίχτες. Στο Time Attack mode -όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του- θα πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα, κάτι που επίσης δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Η Capcom πρόσθεσε πως αν καταφέρετε να ολοκληρώσετε το δημοφιλές Action RPG στα συγκεκριμένα modes θα ξεκλειδώσετε καινούργιο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα σας.

Για να διαβάσετε το review του Dragon's Dogma από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

To A Trial for Adventures – Challenge Pack DLC για το Dragon's Dogma θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για PS3 και Xbox 360 (μέσω PSN και Xbox Live αντίστοιχα).

Keywords
Τυχαία Θέματα