Dragon's Dogma: Dark Arisen expansion

Έρχεται τον Απρίλιο. Δείτε τα πρώτα screenshots και in-game βίντεο. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 10/12/2012] Το Dragon's Dogma είναι η πρόσφατη προσπάθεια της Capcom στον χώρο των Action RPG και αποτελεί μακράν ένα από τα πιο δύσκολα video games της φετινής χρονιάς. Από τον Μάιο -όταν και κυκλοφόρησε- μέχρι και σήμερα η

ιαπωνική εταιρεία έχει διαθέσει ένα πλήθος νέων αποστολών μέσω DLC, ενώ από την περασμένη εβδομάδα μέσω του A Trial for Adventurers – Challenge Pack έχουν προστεθεί δύο ακόμα modes στο παιχνίδι. Μέσα στο 2013 αναμένεται και το πρώτο μεγάλο expansion του Dragon's Dogma ονόματι Dark Arisen, για το οποίο ως τώρα γνωρίζαμε ελάχιστα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ από το φετινό Tokyo Game Show:

{youtube}VEUGB4SiMw4|400|300{/youtube}

Στο τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Famitsu αποκαλύφθηκαν αρκετά νέα στοιχεία για το Dark Arisen. To πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι θα προστεθεί ένα νέο τεράστιο dungeon στην περιοχή Bitterblack Isle. Επιπλέον, θα υπάρχουν καινούργιοι τύποι εχθρών όπως Greater Goblin, Goblin Shaman, Prisoner Cyclops, καθώς και ένα νέο boss που θα ονομάζεται Death. Παράλληλα, θα προσφέρονται περισσότερες επιλογές στο character customization, ενώ θα προστεθεί και voice-acting στα Ιαπωνική γλώσσα.

[UPDATE 23/1/13] Η Capcom ανακοίνωσε σήμερα οτι το expansion του Dragon's Dogma, ονόματι Dark Arisen θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Το expansion θα κοστίζει 29.99 ευρώ και θα διατεθεί τόσο σε retail, όσο και σε ψηφιακή μορφή, ενώ θα περιέχει και το original game. Στο Xbox 360 η ψηφιακή έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Games on Demand του Xbox Live το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το Dark Arisen θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά σε μια σαφώς μικρότερη τιμή, όπως είδαμε στο παρελθόν με το Artorias of the Abyss expansion του Dark Souls.

{youtube}x_oNQ-hxyX0|400|300{/youtube}

Το Dragon's Dogma: Dark Arisen περιλαμβάνει μια νέα υπόγεια τοποθεσία για να εξερευνήσετε, η οποία "κατοικείται" από 25 διαφορετικούς νέους τύπους εχθρών. Επιπλέον, προσθέτει περισσότερα από 100 καινούργια όπλα και πανοπλίες, καθώς και αρκετές αναβαθμίσεις για αυτά. Παράλληλα, κάθε character class θα έχει πρόσβαση σε νέα skills και abilites, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε από την Capcom θα μπορείτε να μεταφέρετε τους χαρακτήρες, τα pawns και τα saves σας από το Dragon's Dogma στο Dark Arisen. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κάτοχοι του πρωτότυπου παιχνιδιού θα κερδίσουν 100.000 Rift Crystals (με τα οποία μπορείτε να στρατολογήσετε μεγαλυτέρου level pawns), απεριόριστες Ferrystones (ώστε να μπορειτε να κάνετε fast-travel με μεγαλύτερη ευκολία), καθώς και το Gransys Armour Pack (περιλαμβάνει έξι νέες εμφανίσεις για τους χαρακτήρες σας), με την αγορά του Dark Arisen.

[UPDATE 16/2/13] Η Capcom έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο in-game βίντεο από το επερχόμενο Dragon's Dogma: Dark Arisen που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Απρίλιο για PS3 και Xbox 360. Στο τρέιλερ αυτό μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τους νέους εχθρούς που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στα καταραμένα μπουντρούμια του Bitterblack Isle. Στο Dark Arisen ακόμα και ο Θεριστής των Ψυχών, ο Death, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αντιπάλους σας.

{youtube}yCRdHiK3ySc|400|300{/youtube}

Πέρα από ίδιο τον Θάνατο θα πρέπει να πολεμήσετε ακόμα τoυς Pyre Saurians που εκτοξεύουν φωτιά, τον κολοσσιαίο Eliminator, καθώς και αρκετούς νέους τύπους Undead πολεμιστών. Θα τα καταφέρετε άραγε να θριαμβεύσετε;

[UPDATE 21/2/13] Πριν ακόμα καλά καλά συμπληρωθεί μια εβδομάδα από το τελευταίο μας update, η Capcom έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο για το επερχόμενο Dragon's Dogma: Dark Arisen. Αυτή την φορά το τρέιλερ περιλαμβάνει ένα μοντάζ από διάφορες μάχες με νέα τεράστια και επικίνδυνα τέρατα, όπως το Ogre και τον Cursed Dragon. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το Bitterblack Isle θα αποτελέσει μακράν το πιο επικίνδυνο dungeon του παιχνιδιού.

{youtube}Sq76EZ6zk88|400|300{/youtube}

Μερικοί από τους νέους εχθρούς που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι η Cockatrice και τα Garms. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όνομα Garm προέρχεται από την Σκανδιναβική Μυθολογία σύμφωνα με την οποία πρόκειται για τεράστιους λύκους που φυλάνε τις πύλες του Κάτω Κόσμου για λογαριασμό της Θεάς Hel. Στο Dark Arisen τα Garms εκτοξεύουν από το στόμα τους μια κατάμαυρη ομίχλη που προκαλεί τύφλωση, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν μάχεστε απέναντί τους.

To Dragon's Dogma: Dark Arisen θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 26 Απριλίου.

Για να διαβάσετε το review του Dragon's Dogma από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα