Dead Space 3 hardcore mode

Μία ζωή και μετά...ψόφος. Τα τέσσερα ειδικά modes που θα δούμε.

Το Hardcore mode είναι το είδος ενός παιχνιδιού στο οποίο αν ο χαρακτήρας σας πεθάνει τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Το μοντέλο αυτό είχε εφαρμοστεί κυρίως στα games της δεκαετίας του '80, τα οποία φυσικά είχαν συνήθως μέγιστη διάρκεια 2-4 ώρες και όχι διψήφιο αριθμό ωρών όπως τα σημερινά! Το Hardcore mode έχει εφαρμοστεί στη σειρά Diablo και μάλιστα με σημαντική επιτυχία, αν κρίνουμε ότι ορισμένοι από

εσάς έχουν φτάσει να έχουν 60άρη Hardcore χαρακτήρα στο Diablo III.

Η Visceral Games, προγραμματιστική εταιρεία της σειράς Dead Space, σκοπεύει να εφαρμόσει ένα κρυφό "Hardcore" επίπεδο δυσκολίας στο Dead Space 3. Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο επικεφαλής παραγωγής Steve Papoutsis. Σε αντίθεση με το Dead Space 2 όπου επιτρεπόταν να σώσετε μόλις τρεις φορές (και κάποιοι "καμένοι" το θεώρησαν "εύκολο") εδώ δεν θα υπάρχει κανένα save. Αν οι εξωγήινοι σας σκοτώσουν τότε αντίο ζωή και φτου κι απ' την αρχή! Το Hardcore Mode θα ξεκλειδώνει μόνο αν τερματίσετε το παιχνίδι έστω μία φορά.

{youtube}qlnQftc7w5M|400|300{/youtube}

Πέραν αυτού, στο Dead Space 3 θα δούμε ένα Classic Mode, που θα μοιάζει με αυτό το πρώτου Dead Space, καθώς δεν θα περιλαμβάνει crafting και τα όπλα θα πρέπει να δημιουργηθούν από τα blueprints που θα βρείτε. Δεν θα υπάρχουν επίσης iron sights παρά μόνο το κλασικό μοντέλο στόχευσης. Το τρίτο mode θα είναι το Survival, στο οποίο ο εξοπλισμός σας θα αποκτάται μόνο από τα πτώματα των νεκρών σας. Δεν θα βρίσκετε δηλαδή πυρομαχικά, health packs ή κομμάτια όπλων, αλλά θα πρέπει να κάνετε craft κάτι στα γρήγορα, κάθε φορά που θα βρίσκετε μπροστά σας έναν πάγκο εργασίας. Κι όλα αυτά ενώ θα είστε μόνιμος στόχος εν κινήσει! Ότι πρέπει για να πάθετε καρδιακό επεισόδιο δηλαδή.

Τέλος, το τέταρτο mode θα είναι το Game+, με το οποίο θα ξεκινάτε με όλο τον εξοπλισμό που αποκτήσατε από την τελευταία φορά που τερματίσατε το παιχνίδι. Ο Steve Papoutsis ανέφερε ακόμη ότι οι developers του ετοιμάζουν μία επιπρόσθετη ιστορία, την οποία θα μάθουμε τις προσεχείς εβδομάδες. Άραγε ψήνεται DLC ή απλά ένα ακόμη mode; Λίγο υπομονή και θα μάθουμε περισσότερα.

Το Dead Space 3 θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για PC, PS3 και Xbox 360. Μπορείτε να κατεβάσετε από τώρα το demo του μέσω του PlayStation Network και του Xbox Live.

Keywords
Τυχαία Θέματα