Company of Heroes 2: The Western Front Armies

Stand-alone expansion σε χαμηλή τιμή από την Sega.

Η Sega ανακοίνωσε το Company of Heroes 2: The Western Front Armies.

Πρόκειται για ένα stand-alone expansion του Company of Heroes 2 που αφορά το multiplayer mode. Κοινώς, είτε έχετε ήδη το Company of Heroes

2, είτε όχι, μπορείτε να αποκτήσετε το The Western Front Armies με κόστος 16 ευρώ, ποσό σχετικά χαμηλό για τα δεδομένα ενός expansion.

Περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, τους US Forces και τους Γερμανούς Oberkommando West καθώς και πολλά άλλα καλούδια. Το σημαντικό είναι πάντως ότι όσοι δεν έχετε το Company of Heroes 2 θα μπορείτε να παίξετε το multiplayer mode με την αγορά του stand-alone expansion και μάλιστα σε όλους τους χάρτες του Company of Heroes 2, σε όλα τα modes και εναντίον όλων των στρατών.

Αναλυτικά το προφίλ των δύο στρατών του Company of Heroes 2: The Western Front Armies.

Oberkommando West
Βετεράνοι και εξοπλισμένοι με τα καλύτερα βαρέα άρματα του πολέμου, οι Oberkommando West φέρνουν καταστρεπτική ισχύ στο πεδίο της μάχης. Η τεχνολογική τους ανωτερότητα τους προσφέρει μία νέα σειρά από υπερ-βαρέα άρματα με τα οποία είναι έτοιμοι να ανακόψουν τις προσπάθειες των συμμάχων να πιέσουν στην ενδοχώρα της Γερμανίας.

US Forces
Παρόλες τις δυσκολίες, οι αμερικανικές δυνάμεις σε αυτή τη φάση έχουν ήδη καταγράψει αρκετές νίκες επί του άξονα. Ένας πολυάριθμος στρατός που όμως αποτελείται από πολίτες έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο επαγγελματικό στρατό της Ευρώπης με τέσσερα χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της μάχης. Η γενναιότητα και ο ενθουσιασμός των στρατιωτών πρέπει να συνδυαστεί με την αεροπορική και αριθμητική υπεροχή ώστε να οδηγήσει σε περισσότερες νίκες.

Το Company of Heroes 2: The Western Front Armies μόλις κυκλοφόρησε για PC. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Companyofheroes.com και κάντε Like στην ελληνική Facebook Page για να ενημερώνεστε για τα νέα του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του Company of Heroes 2 από τον Γιάννη Μοσχονά.

Keywords
Τυχαία Θέματα