Co-op στο Assassin's Creed

Το θέλετε; Ψηφίστε και θα το έχετε!

H Ubisoft διεξάγει μια έρευνα μέσω email στην οποία ζητάει από τους παίκτες του Assassin's Creed III να πουν την γνώμη τους για το τι θα ηθελαν να δουν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, πόσο ενδιαφέρον σας ακούγεται "Η δυνατότητα ενός φίλου να κάνει join στο παιχνίδι σας και να σας βοηθάει ανα πάσα στιγμή;" Καθόλου ενδιαφέρον; Καλό να υπάρχει;

Ή must-have; Άλλη μία ερώτηση στην ίδια έρευνα μας λέει: Άμα το επόμενο Assassin’s Creed κυκλοφορούσε την επόμενη χρονιά, θα το αγοράζατε;

Η έρευνα ζητάει επίσης να βαθμολογήσετε την εμπειρία που είχατε με games που δεν έχουν σχέση με το Assassin’s Creed. Ένα από αυτά είναι το Uncharted 3.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ubisoft έδωσε στοιχεία για την κυκλοφορία ενός καινούριου Assassin’s Creed. Τον Νοέμβριο του 2011, μια παρόμοια έρευνα ρωτούσε το κοινό σε ποια εποχή θα ήθελε να διαδραματίζεται το επόμενο επεισόδιο της σειράς. Μια από τις επιλογές ήταν η σύγκρουση μεταξύ των Άγγλων αποίκων και των Ινδιάνων κατά την διάρκεια της Αμερικανικής επανάστασης. Και ως δια μαγείας αυτή είναι και η εποχή που εκτυλίσσεται το Assassin’s Creed 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα