Atari retro games: Παίξτε τα online!

Παίξτε τα θρυλικά games της Atari δωρεάν στο Internet!

Ένας νέος Ναός για τους retro gamers άνοιξε τις ψηφιακές πύλες του και καλεί τους παλαιοτέρους να θυμηθούν και τους νεότερους να μάθουν.

Το Atari Arcade περιέχει οκτώ κλασικά παιχνίδια της Atari τα οποία ανέλαβε

να δημιουργήσει από την αρχή ο web developer Grand Skinner. Ο οπτικοακουστικός τομέας έχει αναβαθμιστεί, το gameplay όμως παραμένει το ίδιο. Η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει επιπλέον τίτλους στους προσεχείς μήνες. Προς το παρόν μπείτε στο site της Atari και παίξτε δωρεάν τα παρακάτω games:

Asteroids
Combat
Centipede
Lunar Lander
Missile Command
Pong
Super Brakeout
Yar’s Revenge

Δεν λείπουν φυσικά το multiplayer και τα leaderboards. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα private room και να καλέσετε τους φίλους σας να συναγωνιστείτε μέσω e-mail ή Facebook.

Αν και το Atari Arcade είναι συμβατό με όλους τους σύγχρονους browsers, τρέχει καλύτερα σε Internet Explorer 10, με την Microsoft να συνεργάζεται με την Atari ώστε να προστεθούν επιπλέον χαρακτηριστικά. Τα παιχνίδια επίσης θα δείχνουν καλύτερα στον Internet Explorer 10. Στους υπόλοιπους browsers θα πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις 15-30 δευτερολέπτων πριν παίξετε κάποιο παιχνίδι.

Μπορείτε να παίξετε είτε μέσω του πληκτρολογίου σας στο PC, είτε μέσω της touchscreen του tablet σας. Η Microsoft μάλιστα σκέφτεται την πιθανότητα να υποστηρίζεται και το χειριστήριο Xbox 360 στο μέλλον. Σύντομα θα μπορείτε να τρέξετε το Atari Arcade στο Xbox 360 μέσω του Internet Explorer 10, όταν αυτός θα είναι διαθέσιμος κάτι που θα γίνει εντός του έτους.

Πέραν των αριστουργημάτων της Atari, ενδέχεται να υπάρξουν και δημιουργίες από άλλους developers τους οποίους προσελκύει η εταιρία με αρκετά καλές αμοιβές.

Keywords
Τυχαία Θέματα