2ο ελληνικό League of Legends event

Με επίσημο ελληνικό τουρνουά και την παρουσία του GameWorld.

Η Riot Games ανακοίνωσε το δεύτερο ελληνικό League of Legends event που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου.

Το μέρος διεξαγωγής του event θα είναι το

γήπεδο Τάε Κβον Ντό (κλειστό Φαλήρου) στο Παλαιό Φάληρο, πράγμα που σημαίνει ότι σε σχέση με το Gazi Music Hall η Riot θα είναι αυτή τη φορά προετοιμασμένη για την προσέλευση πολύ περισσότερου κόσμου. Το πρώτο event είχε διεξαχθεί το 2012 και πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Greek Legends tournament
Τέσσερα τουρνουά είναι σε εξέλιξη από ισάριθμα Internet Cafe, με τον πρωταθλητή καθενός να συμμετέχει στους ημιτελικούς του επίσημου τουρνουά της Riot που θα διεξαχθεί στον χώρο του event. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να δείτε για πρώτη φορά από κοντά ένα ματς τεσσάρων διεκδικητών που υλοποιήθηκε σε πολύ πιο οργανωμένη μορφή απ' ότι πρόπερσι.

Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, 28-29 Ιουνίου, όπου οι συντάκτες του GameWorld θα είμαστε εκεί για να καλύψουμε το event και να σας γνωρίσουμε από κοντά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες του event και οι τιμές των εισιτηρίων οπότε μόλις ενημερωθούμε θα κάνουμε update αυτή την είδηση.

Τσεκάρετε τα εξής links για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των τουρνουά των internet café.
Battlenet
Bits ’n’ Bytes
Gnet
Inspot

Σκέφτεστε να κάνετε cosplay; Εάν ναι, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Περισσότερα νέα σύντομα. Τσεκάρετε επίσης πληροφορίες στη σελίδα του League of Legends – Greece στο Facebook.

Διαβάστε guides για τους νέους champions του LoL από Παντελή Δασκαλέλο και Χριστιάνα Θάνου στη στήλη Critical Hit του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα