Το WWE 2K18 έρχεται στο Switch

Χωρίς ελλείψεις, με μία μικρή καθυστέρηση.

Πριν λίγες ώρες η 2K Games, μέσω ενός δελτίου Τύπου, αποκάλυψε ότι η επόμενη έκδοση του WWE τίτλου της θα κυκλοφορήσει στη νεότερη κονσόλα της Nintendo, το Switch. Ωστόσο, οι χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς για την ώρα δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στο

Switch, παρά μόνο ότι η περίοδος κυκλοφορίας του είναι αυτό το φθινόπωρο. Όσον αφορά τις εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One, αυτές θα γίνουν διαθέσιμες στις 17 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την 2K, η έκδοση του τίτλου για το Switch θα έχει όλες τα modes και τα χαρακτηριστικά των άλλων εκδόσεων, χωρίς καμία έλλειψη. Ανάμεσα σε αυτά είναι το ανανεωμένο MyCAREER mode, η βελτιωμένη δυνατότητα παραμετροποίησης και το μεγαλύτερο ρόστερ που έχει υπάρξει σε τίτλο της σειράς. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο video ή screenshot από την έκδοση για Nintendo Switch, ώστε να γίνει σύγκριση στον τομέα των γραφικών με τις άλλες δύο πλατφόρμες. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν η deluxe έκδοση του τίτλου που περιλαμβάνει το Season Pass και δίνει early access πρόσβαση στους αγοραστές της θα κυκλοφορήσει και στην κονσόλα της Nintendo.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι στο cover του τίτλου θα βρίσκεται ο Seth "The Architect" Rollins, ο οποίος ανέλαβε και την ανακοίνωση της Switch έκδοσης του τίτλου μέσω της πλατφόρμας του Youtube, την οποία θα βρείτε μέσα στον παρακάτω player.

ps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα