Το Skyrim στο Nintendo Switch

"You got the Master Sword!"

Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της Bethesda, αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την έκδοση του The Elder Scrolls V: Skyrim, που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για πρώτη φορά σε κονσόλα της Nintendo και συγκεκριμένα στο Nintendo

Switch.

Όπως φάνηκε στο βίντεο, το παιχνίδι κάνει χρήση της λειτουργίας amiibo. Συγκεκριμένα, αν οι παίχτες χρησιμοποιήσουν τα Zelda-themed amiibos στο παιχνίδι, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν θεματικά αντικείμενα Legend of Zelda όπως η εμβληματική Hyrule Shield ή το Master Sword. Επιπλέον, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και τη χρήση motion controls, καθώς ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα Joycons ξεχωριστά για να εκτελέσε ιτις ενέργειες του δεξιού κα ιτου αριστερού χεριού αντίστοιχα.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και αν το παιχνίδι θα υποστηρίζει τη χρήση mods, όπως οι προκάτοχες εκδόσεις σε υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One. Ευελπιστούμε πως θα μάθουμε περισσότερα κάτα την αυριανή παρουσίαση της Nintendo. Για την ώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα