Το Monster Hunter Rise: Sunbreak ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Το expansionτου Monster Hunter Rise, Sunbreak, έχει πλέον πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε Switch και PC. Η Capcom μοιράστηκε τα νέα στον επίσημο λογαριασμό του Monster Hunter στο Twitter,

ευχαριστώντας τους “κυνηγούς” για την υποστήριξή τους. Ένα νέο αναμνηστικό πακέτο αντικειμένων εντός του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σύντομα για τον εορτασμό αυτού του νέου.

We're thrilled to share that Monster Hunter Rise: #Sunbreak has sold more than 5 million units worldwide across Nintendo Switch and PC/Steam! Thanks for your support!

To celebrate, we'll be sharing a commemorative in-game item pack. Stay tuned for more info. pic.twitter.com/BrSljoDzQ8

Monster Hunter (@monsterhunter) January 18, 2023

Η είδηση έρχεται λίγο πριν την άφιξη του Monster Hunter Rise στα PS5, PS4, Xbox Series και Xbox One στις 20 Ιανουαρίου, ενώ θα υπάρχει και στην υπηρεσία του Game Pass. Επιπλέον, η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter World: Iceborne, το expansion για το Monster Hunter: World που κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει ξεπεράσει πλέον τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το Sunbreak κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και προσθέτει σημαντικό περιεχόμενο, όπως νέες τοποθεσίες, τέρατα και πολλά άλλα, στο ήδη υπάρχων πλούσιο περιεχόμενο του αρχικού τίτλου.

The post Το Monster Hunter Rise: Sunbreak ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα