Το Halo 5 δεν θα προστεθεί στη Master Chief Collection

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 343 Industries.

To Halo 5: Guardians δεν θα προστεθεί στη Halo: Master Chief Collection, όπως επιβεβαίωσε για ακόμη μια φόρα η 343 Industries.

Θυμίζουμε ότι η 343 Industries είχε ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι το πλάνο της ομάδας ήταν να φέρει τη Halo: Master Chief Collection και το Halo

Reach στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και σε μια νέα ανάρτηση στο επίσημο Halo Waypoint, η δημιουργός των τελευταίων τίτλων επιβεβαίωσε ότι το Halo 5: Guardians δεν θα προστεθεί στη συλλογή σε αυτό το σημείο. Το παραπάνω ισχύει τόσο για τις εκδόσεις της Halo: Master Chief Collection για Xbox One όσο και για PC.

"Στόχος μας είναι να φέρουμε το MCC και το Reach στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δεν υπάρχουν σχέδια επί του παρόντος για να φέρουμε το Halo 5", είχε δηλώσει η 343 Industries πέρυσι. Τέλος, όπως επισημαίνεται και πάλι από τον συντονιστή της κοινότητας της 343i, John Junyszek, το Halo 4 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του franchise που θα προστεθεί στη Halo: Master Chief Collection προς το παρόν.

"Αυτός είναι ο τελευταίος τίτλος Halo που έχουμε προγραμματίσει αυτή τη στιγμή για τη συλλογή (συγγνώμη που συντρίψαμε τα όνειρά σας σε ό,τι αφορά το Halo 5 για την MCC), οπότε ας τελειώσουμε δυνατά!".

Η Halo: Master Chief Collection είναι διαθέσιμη για Xbox One και PC, περιλαμβάνοντας αυτή την στιγμή τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 (μόνο στην έκδοση του Xbox One, προς το παρόν) και Halo: Reach.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα