Τέλος στην παραγωγή του New 3DS

[Ενημέρωση] Τερματίζεται η κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα της Nintendo φαίνεται να τερματίζεται η παραγωγή του Nintendo New 3DS. Συγκεκριμένα, στη σελίδα προϊόντος της κονσόλας, η κυκλοφορία της οποίας στη Δύση ξεκίνησε στις αρχές του 2015, αναφέρεται ότι πλέον είναι εκτός παραγωγής στην Ιαπωνία. Για την ώρα η παραγωγή της XL έκδοσης της

κονσόλας δεν φαίνεται να διακόπτεται και η απόσυρση της απλής έκδοσης φαίνεται να σχετίζεται με την έναρξη της κυκλοφορίας του New 2DS XL, το οποίο είναι εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας με την κυκλοφορία του στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής να έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Reggie Fils-Aime, προέδρου της Nintendo of America, το Nintendo New 2DS XL απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν κάτι ανάμεσα στο φθηνό και απλό 2DS και το ακριβότερο New 3DS XL. Οι τρεις αυτές κονσόλες θα αποτελούν από εδώ και πέρα το φορητό line up της ιαπωνικής εταιρίας, στο οποίο θα μπορούσε κανείς να προσθέσει και το Nintendo Switch, λαμβάνοντας υπόψιν την υβριδική του φύση. Παρόλο που το Nintendo Switch μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία φορητή κονσόλα, η Nintendo δείχνει να μην εγκαταλείπει -για την ώρα- την οικογένεια των 3DS, η οποία σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό της εταιρίας φαίνεται να έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 66 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2017.

Ενημέρωση

Η Nintendo of Europe επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες στο GameSpot ότι το New 3DS αποσύρεται και από την αγορά της Ευρώπης.

3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα