Τέλος στη σειρά Project CARS από την ΕΑ

Η EA αποφάσισε να μην συνεχίσει το franchise Project CARS της Slightly Mad Studios.

Να θυμίσουμε ότι η sim racing σειρά, η οποία παλαιότερα κυκλοφορούσε από την Bandai Namco, αποτελείται από τρεις racing τίτλους που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2015 και 2020, καθώς και ενός spin-off για mobile

συσκευές το 2021. Και οι τρεις τίτλοι αναπτύχθηκαν από την Slightly Mad Studios, η οποία εξαγοράστηκε από την Codemasters το 2019, την οποία στη συνέχεια εξαγόρασε η ΕΑ τον Φεβρουάριο του 2021.

Η EA δήλωσε στο gamesindustry.biz ότι πήρε την απόφαση να “σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη και επενδύσεις” στη σειρά Project CARS.

“Αποφάσεις σαν αυτές είναι πολύ δύσκολες, αλλά μας επιτρέπουν να δώσουμε προτεραιότητα στο να εστιάσουμε σε τομείς όπου πιστεύουμε ότι έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα λατρέψουν οι fans”, ανέφερε η δήλωση της EA.

“Εστιάζουμε στα δυνατά μας σημεία στο racing χαρτοφυλάκιο, ιδιαίτερα στα αδειοδοτημένα IP και στις open-world εμπειρίες, και επεκτείνουμε τα franchise μας ώστε να είμαστε πιο κοινωνικοί με μακροπρόθεσμες live services που θα δημιουργήσουν παγκόσμιες κοινότητες”.

Η EA συνεργάζεται με το προσωπικό της Slightly Mad Studios, το οποίο επηρεάστηκε από την παραπάνω απόφαση, για να τους μεταφέρει σε κατάλληλους ρόλους σε τίτλους του EA Sports και racing χαρτοφυλακίου της.

The post Τέλος στη σειρά Project CARS από την ΕΑ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα