Τέλος εποχής για το Bleeding Edge

Από την στιγμή της κυκλοφορίας του τον Μάρτιο του περασμένου έτους, το Bleeding Edge έχει λάβει ένα mech-piloting δελφίνι με την ονομασία Mekko και έναν support χαρακτήρα με την ονομασία Azrael ως επιπρόσθετους χαρακτήρες, μαζί με μια σειρά από patches, νέες αρένες και νέα χαρακτηριστικά, αλλά οι φίλοι του τίτλου, δεν θα πρέπει να αναμένουν να δουν περαιτέρω νέες ενημερώσεις περιεχομένου για τον 4v4 brawler τίτλο, όπως επιβεβαίωσε η δημιουργός

του, Ninja Theory.

“Με το στούντιο πλέον να εστιάζει στα νέα μας projects (Senua’s Saga, Project Mara και The Insight Project) αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις περιεχομένου για το Bleeding Edge”, ανακοίνωσε ο developer μέσω του λογαριασμού του τίτλου στο Twitter. “Το παιχνίδι θα είναι ακόμα playable σε Xbox και PC. Σας ευχαριστούμε τους fans και συνεχίστε να συνεργάζεστε και να προκαλείτε χάος! “.

With the studio now focusing on our new projects (Senua’s Saga, Project Mara & The Insight Project) we have decided that there will be no further content updates for Bleeding Edge. The game is still playable on Xbox and PC. Thank you to the fans & keep teaming up & causing chaos!

Bleeding Edge (@BleedingEdgeNT) January 28, 2021

The post Τέλος εποχής για το Bleeding Edge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα