Συνεργασία μεταξύ Kojima Productions και Microsoft

Επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία των περασμένων ημερών, Kojima Productions και Xbox Game Studios ενώνουν τις δυνάμεις τους εν όψει της ανάπτυξης ενός νέου τίτλου, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Hideo Kojima στα πλαίσια της παρουσίασης της Microsoft στο Summer

Game Fest 2022.

Όπως αναφέρει ο Hideo Kojima, πρόκειται για ένα παιχνίδι εξ ολοκλήρου καινούριο, που, όπως φαίνεται θα βασίζεται στην τεχνολογία του cloud και ο Ιάπωνας δημιουργός πάντα ήθελε να δημιουργήσει και περίμενε πολύ καιρό για να μπορέσει να εργάζεται επάνω στο εν λόγω project.

“Με την τεχνολογία αιχμής cloud της Microsoft και την αλλαγή στην τάση του κλάδου, κατέστη πλέον δυνατό να προκαλέσω τον εαυτό μου να υλοποιήσω αυτήν την ολοκαίνουρια ιδέα που. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά ανυπομονώ να συνεργαστούμε με τα Xbox Game Studios και ελπίζω να σας φέρω συναρπαστικά νέα στο μέλλον!“, όπως δήλωσε ο Kojima.

Περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο project της Kojima Productions, αν και δεν έγιναν γνωστές, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

The post Συνεργασία μεταξύ Kojima Productions και Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα