Πλάνο επαναφοράς μεγάλων IPs από τη Sega

Και περαιτέρω επέκταση της εταιρείας.

Η Sega, σύμφωνα με την επιχειρηματική παρουσίαση “Road to 2020” (σελ. 14) για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017, αποτύπωσε το πλάνο της για τους τομείς των φυσικών και ψηφιακών τίτλων της. Συγκεκριμένα, για τον τομέα των φυσικής μορφής τίτλων (παράδειγμα τίτλων: Total War: Warhammer, Yakuza 6: The Song of Life,

Football Manager 2017), σχεδιάζει την επέκταση των υπαρχόντων IP αλλά και απόκτηση καινούργιων που θα αφορούν την PC πλατφόρμα. Στο σχεδιασμό αυτό υπάρχει και η "αναβίωση" μεγάλων IP αλλά και η δημιουργία καινούργιων.

Για τον τομέα των ψηφιακών τίτλων (παράδειγμα τίτλων: Puyo Puyo! Quest, Hortensia Saga, Chain Chronicle 3 και Phantasy Star Online 2), το πλάνο είναι η δημιουργία τίτλων επόμενης γενιάς, εδραίωση ψηφιακού marketing αλλά και διατήρηση κερδών από μακροχρόνια λειτουργία υφιστάμενων τίτλων. Το σημαντικό ζήτημα, όπως αναφέρει η Sega, είναι η δημιουργία τίτλων που θα αποκτήσουν παγκόσμια επιτυχία.

Για να επιτευχθεί αυτό, εκτός από την επαναφορά μεγάλων IP, είναι απαραίτητη η ανάπτυξη και πρόσβαση στις περισσότερες πλατφόρμες (mobile devices, PC και game consoles) αλλά και χώρες, ούτως ώστε οι τίτλοι να έχουν ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία. Επιπλέον, σύμφωνα με την οικονομική αναφορά, τα Persona 5 και Total War:Warhammer απέδωσαν καλά, με σύνολο 10,28 εκατομμυρίων μονάδων, εφόσον ξεπέρασαν το νούμερο του περσινού έτους.

Τέλος, για το οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2018, η Sega σχεδιάζει να προωθήσει περαιτέρω τις πωλήσεις του Persona 5 στο εξωτερικό και προβλέπει 11,6 εκατομμύρια μονάδες για το νέο έτος λόγω των κυκλοφοριών των Warhammer 40,000: Dawn of War III, Endless Space 2 και Total War: Warhammer 2.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα