Πιθανότητα προσθήκης του Mass Effect Legendary Edition στο Game Pass

Ανάμεσα σε ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της Ultimate συνδρομής του Xbox Game Pass είναι και ο κατάλογος των παιχνιδιών από την ΕΑ που είναι διαθέσιμα για δωρεάν download μέσω του EA Play που συμπεριλαμβάνεται στη συνδρομή. Τώρα, όπως φαίνεται, ο κατάλογος αυτός ενδέχεται να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός ακόμα AAA

τίτλου της Electronic Arts και συγκεκριμένα του Mass Effect Legendary Edition.

Η όλη είδηση προέκυψε από μια φωτογραφία που ανέβασε ως story το επίσημο Ισπανικό brunch του Xbox στον λογαριασμό του στο Instagram. H εν λόγω φωτογραφία, που ανέβηκε στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για το Game Pass, απεικόνιζε το ME: LE να συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στην υπηρεσία EA Play. Βέβαια, η φωτογραφία στην συνέχεια κατέβηκε ενώ κανένα από τα social media profiles της EA δεν επιβεβαίωσε κάτι ή σχολίασε επί του θέματος γενικότερα. Παρόλα αυτά η μικρή αυτή λεπτομέρεια ήταν αρκετή για να γεμίσει ελπίδες και ανυπομονησία του fans της επικής σειράς της BioWare.

Η συλλογή των τριών πρώτων τίτλων της σειράς, που κυκλοφόρησε ως ενιαίος τίτλος υπό την επωνυμία της Legendary Edition τον περασμένο Μάιο για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέχρι στιγμής δεν αποτελεί προνόμιο των απλών συνδρομητών της συνδρομής EA Play συνδρομής (που συμπεριλαμβάνεται στο Ultimate Game Pass) αλλά μόνο των συνδρομητών της ακριβότερης EA Play Pro.

The post Πιθανότητα προσθήκης του Mass Effect Legendary Edition στο Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα