Παράθυρο κυκλοφορίας για το Mortal Shell

Με timed-exclusive διάθεση για PC, μέσω του Epic Games Store.

Έπειτα από ανακοίνωση της Cold Symmetry, έγινε γνωστό το παράθυρο της κυκλοφορίας του action-RPG/ Dark Souls-like "Mortal Shell", με αυτή να ορίζεται προς τα τέλη του τρέχοντος καλοκαιριού με αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.

Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος πρόκειται να αποτελέσει χρονική αποκλειστικότητα για έναν ολόκληρο χρόνο από τη στιγμή της διάθεσής του μέσα από το Epic Games

Store, για όσον αφορά όμως στη διανομή του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ομάδα ανάπτυξης να υποστηρίζει πως η συμφωνία της με την Epic Games τους βοηθάει να επιτύχουν τους στόχους τους. Πιο αναλυτικά, όπως εκείνη αναφέρει: "Οι πρωτεύοντες στόχοι της ομάδας μας είναι να κάνουμε το Mortal Shell το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να γίνει και να κρατηθεί [το στούντιο] για ακόμα μία μέρα, δημιουργώντας εκπληκτικά παιχνίδια στο μέλλον. Η οικονομική υποστήριξη της Epic, για ένα μικρό στούντιο όπως εμείς, σαφώς θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε εκείνους τους στόχους, επομένως ήταν κάτι που έπρεπε να εξετάσουμε με ειλικρίνεια".

Επιπροσθέτως, η νεοϊδρυθείσα ομάδα χαρακτήρισε το νέο της παιχνίδι ως μία ασυμβίβαστη τύπου soulslike εμπειρία, της οποίας η διάρκεια -όπως ισχυρίστηκε- πρόκειται να κυμαίνεται από 15 έως 20 ώρες. Υπενθυμίζουμε πως έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου η διεξαγωγή μίας closed beta του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Cold Symmetry, μέσω των οποίων η ίδια έχει αναφέρει πως θα διανέμει keys για συμμετοχή στην εν λόγω beta.

Η διάθεση του Mortal Shell σε PS4, Xbox One και PC αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου - Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το νέο gameplay βίντεο που προβλήθηκε στα πλαίσια του PC Gaming Show 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα