Νεότερα για το Star Wars: Battlefront 2

Πλούσιες διαστημικές αναμετρήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Star Wars: Battlefront 2, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει και επίσημα αργότερα μέσα στο έτος

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι θα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο, offline storry mode, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2015. Οι πάικτες θα αναλάβουν το ρόλο του Iden Versio, ενός στρατιώτη ειδικών αποστολών

της Αυτοκρατορίας, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση από τις Συμμαχία των Επαναστατών. Το story mode θα είναι ένα κομμάτι της ιστορίας που δεν έχει διηγηθεί ξανά στο παρελθόν από κανένα μέσο, χρονικά θα τοποθετείται ανάμεσα στα επεισόδια Return of the Jedi και The Force Awakens και οι πάικτες θα μπορούν επίσης να αναλάβουν το χειρισμό χαρακτήρων όπως ο Luke Skywalker ή ο Kylo Ren.

Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας κλέβει -αναμφισβήτητα- το multiplayer mode του παιχνιδιού. Όπως τονίζουν επανειλημμένα οι παραγωγοί του τίτλου, πρόκειται για ένα πολύ πιο πλούσιο σε περιεχόμενο mode, με περισσότερους ήρωες, οχήματα, κλάσεις, όπλα και με συνολικό περιεχόμενο που προέρχεται από όλες τις χρονικές περιόδους που καλύπτουν οι ταινίες. Το περιεχόμενο στο εν λόγω mode θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο (ακόμα και για εξοπλισμό που αφορά στους ήρωες), ενώ όπως αναφέρθηκε συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα εμπλουτίζεται με αρκετό δωρεάν περιεχόμενο ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ανάμεσα στο δωρεάν περιεχόμενο θα βρίσκονται νέοι χαρακτήρες από την πιο πρόσφατη ταινία, όπως ο Finn ή ο Captain Phasma. Επιπλέον αναφέρθηκε πως το gunplay θα είναι βελτιωμένο στο σύνολό του, θα υπάρχει δυνατότητα split-screen co-op, ενώ οι δημιουργοί ανέφεραν πως έλαβαν σοβαρά υπ'όψιν όλες τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που έλαβαν από την κοινότητα σχετικά με τα λάθη κα ιτις παραλείψεις του πρώτου.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του EA Origin. Μέχρι τότε, όσοι πάικτες επιθυμούν, μπορούν να πολεμήσουν ενάντια στις Αυτοκρατορικές Δυνάμεις μέσω του Star Wars: Galaxy of Heroes, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στις mobile συσκευές. Tέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα