Νέο trailer για το The Medium

Με στοιχεία για την πρωταγωνίστρια και όχι μόνο.

Ένα νέο trailer για τον επερχόμενο psychological horror τίτλο της Bloober Team, The Medium, έγινε διαθέσιμο, αποκαλύπτοντας περισσότερα στοιχεία για την πρωταγωνίστρια του τίτλου, τη Marianne, καθώς και πληροφορίες για τις σκοτεινές ρίζες του The Maw -την εφιαλτική οντότητα και ανταγωνιστή της Marienne, στην οποία δανείζει τη φωνή του ο Troy Baker. Να θυμίσουμε ο Baker έχει δανείσει τη φωνή του -μεταξύ

άλλων- στα The Last of Us και The Last of Us Part II (Joel Miller), BioShock Infinite (Booker DeWitt), σε διάφορους χαρακτήρες στη σειρά Batman: Arkham, στο Death Stranding (Higgs) και στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Ocelot).

Επίσης, μέσα από το trailer μπορούμε να δούμε τη “Sadness”, το μυστηριώδες μασκοφόρο κορίτσι που κατοικεί στο εγκαταλελειμμένο Niwa Hotel. Ως Marianne, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνούν τον κόσμο τόσο του υλικού αλλά και του πνευματικού κόσμου. Οι παίκτες θα μπορούν (μεσω της Marianne) να υπάρχουν και στους δύο κόσμους ταυτόχρονα.

Διαθέτοντας ένα soundtrack από τους Arkadiusz Reikowski και Akira Yamaoka, το Medium υπόσχεται να είναι το “πιο φιλόδοξο έργο της Bloober Team μέχρι σήμερα”.

Το Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X / S και PC τη εορταστική περίοδο του 2020.

pcXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα