Κυκλοφόρησε το Pokémon Unite

Ο League of Legends- clone κλώνος της Nintendo με Pokémon θεματολογία κυκλοφορεί από τις 21/07 για τις κονσόλες Switch.


Το Pokemon Unite, όπως ονομάζεται επίσημα το free-to-play MOBA της εταιρείας, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες

να πολεμήσουν σε ματς 5 εναντίον 5 (5v5) παίζοντας ως τα αγαπημένα τους Pokemon.

To παιχνίδι μοιάζει να έχει έντονες επιρροές από το γνωστό και πολύ-επιτυχημένο MOBA της Riot Games, League of Legends (LoL) ενώ η κυκλοφορία του γίνεται σε συνεργασία με έναν έτερο κολοσσό από την Άπω Ανατολή, την Tencent Games.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε iOS και Android συσκευές μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη δυνατότητα cross-platform και sync ανάμεσα σε Switch και κινητά να είναι επιβεβαιωμένη.

Στα trailer που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης του εκπαιδευτή μας αλλά και τη δυνατότητα αγοράς cosmetics και outfits για τα Pokémon μας. Την εμφάνισή τους κάνουν όλες οι γνωστές φιγούρες της σειράς όπως ο Pikachu, o Lucario και άλλοι.

Τέλος, η Pokemon Company, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου, προσφέρει και ένα μικρό bonus στους early adopters που θα αποκτήσουν τον τίτλο μέχρι τις 31 Αυγούστου, δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης του Zeraora, Pokémon από τους πιο πρόσφατους τίτλους της σειράς Ultra Sun και Ultra Moon.

The post Κυκλοφόρησε το Pokémon Unite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα