Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Middle-Εarth: Shadow of War

Στις 10 Οκτωβρίου η επίσημη διάθεσή του.

Αναβολή κυκλοφορίας δέχτηκε το Middle-Earth: Shadow of War καθώς ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Οκτωμβρίου, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός εταιρεία, Monolith Productions. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα καθυστερήσει επτά εβδομάδες από την αρχική ημερομηνία έκδοσης, η οποία είχε οριστεί για τις

22 Αυγούστου.

Το στούντιο ανακοίνωσε: "Όπως και με το Middle-Earth: Shadow of Mordor, η Monolith έχει δεσμευτεί να παραδώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιοτική εμπειρία. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι το Middle-Εarth: Shadow of War θα ανταποκριθεί με επιτυχία σε αυτήν τη δέσμευση". Η εταιρία πρόσθεσε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της E3.

Το Shadow of War θα επεκτείνει το σύστημα Νέμεσις το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στον προηγούμενο τίτλο. Το σύστημα αυτό καθορίζει τις σχέσεις που δημιουργούνται με τους αρχηγούς των εχθρών σύμφωνα με τις ενέργειες του παίκτη κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Το Middle-Earth: Shadow of War θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PC και Xbox One ενώ θα υποστηρίζει επίσης τα PlayStation 4 Pro και Xbox Scorpio.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα