Καινούργιο, μεγάλο expansion για το Outriders

Η People Can Fly, τo studio πίσω από το Outriders, μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το -επί πληρωμή- καινούργιο expansion του τίτλου, που ακούει στο όνομα “Worldslayer”.

Σε αυτό θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο campaign story, το οποίο θα διαδραματίζεται σε καινούργιες περιοχές. Οι χάρτες αυτοί θα έχουν σαν βασικό τους στοιχείο το χιόνι και τον πάγο. Όπως είναι λογικό, σε αυτούς θα έχουμε και

καινούργιους εχθρούς και bosses. 

Για τους χαρακτήρες μας θα προστεθεί καινούργιο skill tree που θα ανοίγει επιπλέον δύο subclasses για την κάθε μία από τις τέσσερις βασικές κλάσεις του παιχνιδιού. Μετά το levelcap, που είναι στα 30 levels, όλα τα XPs που θα μαζεύουν οι παίκτες θα πηγαίνουν στο Ascension, όπως το ονομάζουν. Αυτό το “extra leveling” για τον χαρακτήρα μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για το endgame του τίτλου και θα προσφέρει επιπλέον 200 πόντους για να βάλετε στα skills σας. Επιπλέον, θα έχουμε στη διάθεσή μας καινούργια legendary armor sets, όπλα και mods.

Επιπροσθέτως θα εισαχθεί στο παιχνίδι και μια νέα, υψηλότερη δυσκολία. Τα tiers αυτά ακούν στο όνομα “Apocalypse Tiers”. Κάποια από αυτά θα είναι μία επαναδημιουργία των ήδη υπαρχουσών, μεγαλύτερων δυσκολιών του τίτλου και κάποια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα από αυτά που έχουμε ήδη. Παίζοντας σε αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε Apocalypse-grade εξοπλισμό. Σε αυτόν θα υπάρχει μία επιπλέον θέση για ένα mod, ανεβάζοντας έτσι τα mods που θα έχετε στον εξοπλισμό σας στα τρία. 

Το expansion θα έρθει στα χέρια μας στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους και είναι ήδη στα ψηφιακά καταστήματα της κάθε πλατφόρμας για προπαραγγελία. Το Outriders κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC και Stadia. Μπορείτε να παίξετε τον τίτλο αν είστε συνδρομητές στο Game Pass σε Xbox ή PC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Καινούργιο, μεγάλο expansion για το Outriders appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα