Ιστορικά PC RPGs έρχονται στις κονσόλες

Baldur's Gate, Neverwinter Nights και Planescape: Torment.

Η Skybound Games και η Beamdog –studio ανάπτυξης από τον Καναδά- ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να κάνουν διαθέσιμη μια σειρά από κλασικούς RPG τίτλους στις οικιακές κονσόλες μέσα στη χρονιά που διανύουμε υπό τη μορφή Enhanced εκδόσεων. Ανάμεσα στους τίτλους υπάρχουν πολλά σημαντικά και "βαριά" ονόματα των Dungeons & Dragons παιχνιδιών, όπως τα Baldur's Gate, Baldur's Gate

II, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment και Neverwinter Nights. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beamdog έχει ασχοληθεί και κυκλοφορήσει κατά το παρελθόν αρκετές βελτιωμένες εκδόσεις κλασικών Dungeons & Dragons RPGs για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets.

Σε δηλώσεις του ο ο Ian Howe -Διευθύνων Σύμβουλος της Skybound Games- ανέφερε ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν «σύμβολα» για τη βιομηχανία, όπως το Baldur's Gate, το οποίο πραγματικά αποτέλεσε το πρότυπο για τα παιχνίδια ρόλων Dungeons & Dragons. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένοι που θα φέρουν τη «σκέψη» της Beamdog σε νέες πλατφόρμες τόσο για τους αφοσιωμένους οπαδούς των τίτλων, αλλά και για εκείνους που θα ανακαλύψουν και θα ζήσουν αυτές τις περιπέτειες για πρώτη φορά. "Ως μακροχρόνιοι οπαδοί των Baldur's Gate και Dungeons & Dragons, είναι φανταστικό να συνεργαζόμαστε με την Beamdog ως το νεότερο μέλος της οικογένειας Skybound" είπε ο Howe.

Λογικά οι έξι παραπάνω τίτλοι -Baldur's Gate, Baldur's Gate II, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment και Neverwinter Nights- θα γίνουν διαθέσιμοι για Xbox One, PlayStation 4 και Switch μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα