Ημερομηνία κυκλοφορίας για το King of Fighters XV

Η SNK αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια του Pre-show stream του Opening Night Live της Gamescom 2021, ότι το King of Fighters XV θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 17 Φεβρουαρίου 2022.

Ο μακροχρόνιος 3v3 fighting τίτλος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργια κεφάλαιο στις αρχές του επόμενου έτους, με 39 μαχητές να περιλαμβάνονται στο αρχικό roster, συμπεριλαμβανομένων πολλών αγαπημένων χαρακτήρων που επιστρέφουν από παλαιότερους τίτλους της σειράς, μερικοί από τους οποίους θα παίζουν καθοριστικό ρολό στα γεγονότα της ιστορίας του νέου τίτλου. Η πλοκή θα συνεχίζει αμέσως μετά τα γεγονότα του Story Mode του King of Fighters XIV και τα πράγματα θα φτάσουν σε μια «εκρηκτική κορύφωση» στο King of Fighters XV.

Το νέο κεφαλαίο της σειράς θα περιλαμβάνει τις εμβληματικές μάχες 3v3 του franchise, μαζί με νέες ικανότητες όπως το Shatter Strike, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του εχθρού, και ένα βελτιωμένο Max Mode. Το King of Fighters XV υποστηρίζει δύο παίκτες για τοπικό παιχνίδι και έως και οκτώ παίκτες σε online περιβάλλον, σε μια ποικιλία από online modes.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer από το King of Fighters XV, μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε την “οπτική αναβάθμιση” του.

Το King of Fighters XV αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 17 Φεβρουαρίου 2022.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το King of Fighters XV appeared first on GameOver.

Keywords