"Επιθυμία η επιστροφή στην ανάπτυξη του Baten Kaitos 3"

Όπως εξέφρασε o Art Director της Monolith Soft.

Αν και το στούντιο της Monolith Soft ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Xenoblade 2 Expansion Torna, ο επόμενος στόχος - project της ιαπωνικής ομάδας δεν έχει ξεκαθαριστεί. Οπότε, με αφορμή αυτό το στάδιο, ο art director της Monolith Soft, Yasuyuki Honne, εξέφρασε μια επιθυμία του, η οποία είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη του Baten Kaitos 3.

Σύμφωνα

με το twitter του, ο video game artist σχολίασε το εξής: "Αν και έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του Baten Kaitos 2, συνεχίζω να λαμβάνω αιτήματα για την ανάπτυξη αλλά και το μέλλον της σειράς. Οπότε, από τη στιγμή που έχει περάσει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ήρθε η στιγμή να αναφέρω ορισμένα πράγματα για την ανάπτυξη του Baten Kaitos 3. Μετά την κυκλοφορία του Baten Kaitos 2 ήμασταν στο στάδιο της πρό-παραγωγής (pre production) μαζί με το στούντιο της (τότε) Namco. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουμε το στάδιο της ανάπτυξης, η συζήτηση για την ανάπτυξη του project έληξε λόγω ορισμένων καταστάσεων. Αν κυκλοφορούσαμε το παιχνίδι τότε, θα ήταν κάτι μεγάλο και φιλόδοξο αφού θα ταξίδευε τον παίκτη στο βυθό της θάλασσας, στη γη, αλλά και στον ουρανό. Αυτός ο αρχικός σχεδιασμός έχει παραμείνει στα αρχεία της Bandai Namco, πράγμα που σημαίνει πως για εσάς που επιθυμείτε νέο κεφάλαιο, θα πρέπει να το ζητήσετε -εκτός από τη Monolith Soft- και από τη Bandai Namco, ώστε να γίνει το Baten Kaitos πραγματικότητα".

Υπενθυμίζουμε πως οι τίτλοι της ιδιαίτερης JRPG σειράς, τα Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean και Baten Kaitos Origins είχαν κυκλοφορήσει μόνο στο Nintendo GameCube.

Keywords
Τυχαία Θέματα