Επιστρέφει το Rome: Total War

Χαρμόσυνα τα νέα από Ιαπωνία και συγκεκριμένα από την Sega. Το Rome:Total War, η χρονικά τρίτη δημιουργία της Creative Assembly στη σειρά Total War, ένα παιχνίδι που αγαπήθηκε όσο

λίγα και ίσως το γνωστότερο και πλέον επιτυχημένο κεφάλαιο στη μεγάλη ιστορία του franchise, έρχεται ξανά σε PC (Windows/Linux/Mac) ως remaster.

H Feral Interactive -η οποία έχει αναλάβει την επανακυκλοφορία του τίτλου- που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2004, έχει προχωρήσει στην ανανέωση της εμφάνισης με χρήση 4k visual assets, native υποστήριξη για Ultra High definition και overhauled μοντέλα χαρακτήρων ενώ έχει προσθέσει τόσο νέο gameplay όσο και δυνατότητα για cross-platform multiplayer.

Το strategy αριστούργημα θα επανακυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου, με όλο το standard περιεχόμενο και τα δύο expansions του (Barbarian Invasion & Alexander) καθώς και τις 16 νέες, unplayable μέχρι πρότινος factions.

H σελίδα του παιχνιδιού στο Steam είναι ήδη online, δίνοντας τη δυνατότητα pre-order, όπως και στα Rome Remastered Store και FeralStore, στην τιμή των $29,99.

Η κάτοχοι του αρχικού Rome: Total War θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την νέα έκδοση με 50% έκπτωση μέχρι τις 31 Μαΐου, ενώ η έκδοση για Mac θα γίνει διαθέσιμη στο Mac App store λίγες βδομάδες μετά το launch της 29ης Απριλίου.

The post Επιστρέφει το Rome: Total War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα