Εντυπωσιακό Spider Man 2 gameplay με Venom, Kraven και Miles Morales

Το πρόσφατο PlayStation Showcase δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία του 2023 για τα PlayStation Studios. Ο λόγος για το Spider Man 2, με την Insomniac να μας παρουσιάζει για πρώτη φορά και σε μεγάλη έκταση το ανανεωμένο gameplay του τίτλου της.

Ωασικός αντίπαλος των δύο πρωταγωνιστών, Miles Morales & Peter Parker, είναι ο Kraven the Hunter. Ο Kraven έχει βρεθεί στη Νέα Υόρκη και είναι σκοπός των δύο Spider Man να τον σταματήσουν, πριν ολοκληρώσει το σχέδιό του. Στα πλάνα που προβλήθηκαν βλέπουμε τον Peter Parker να μάχεται και ως Venom. Εντυπωσιακή και νέα προσθήκη για τη σειρά η άμεση εναλλαγή του ελέγχου του παίκτη, από Peter Parker σε Miles Morales και αντίστροφα.

Φυσικά, έχουμε έντονη δράση, για περισσότερα από 10 λεπτά, σε μεγαλύτερη έκταση της Νέας Υόρκης. Οι αντανακλάσεις, η λεπτομέρεια της πόλης αλλά και τα κοντινά πλάνα στη δράση θα εντυπωσιάσουν, αφού αυτήν τη φορά η Insomniac αφοσιώθηκε πλήρως σε μία μόνο έκδοση για PS5. Έχουμε δηλαδή τον πρώτο blockbuster τίτλο των PS Studios που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.

Όσοι περίμεναν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Spider Man 2 θα χρειαστεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, αφού έγινε γνωστό πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2023, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

The post Εντυπωσιακό Spider Man 2 gameplay με Venom, Kraven και Miles Morales appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα