Δωρεάν το post-launch υλικό του Wild Hearts

Οι EA και Koei Tecmo έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν το Wild Hearts αργότερα αυτόν τον μήνα, φέρνοντας ουσιαστικά τη δική τους monster hunting πρόταση απέναντι από τη σειρά του Monster Hunter. Το καλό νέο για τους φίλους του είδους, είναι ότι το Wild Hearts πρόκειται να έχει δωρεάν περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία και χωρίς κανένα microtransactions, τουλάχιστον

σύμφωνα με τις έως τώρα δηλώσεις.

Η σχετική δήλωση έγινε από τον εκτελεστικό παραγωγό του τίτλου, Lewis Harvey, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός Reddit AMA ισχυρίστηκε ότι το Wild Hearts δεν θα περιέχει microtransactions και ότι σταδιακά θα προστεθούν δωρεάν DLC που θα περιλαμβάνουν νέα τέρατα, μεταξύ άλλων.

“Όλο το περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία θα είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου των νέων Kemono (τεράτων) και άλλων”, δήλωσε ο Harvey. “Δεν έχουμε κανένα σχέδιο να συμπεριλαβουμε microtransactions”, πρόσθεσε, προτού συνεχίσει λέγοντας ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι offline σε single-player. Επιπλέον, αναμένεται να προστεθεί endgame υλικό με ακόμη δυσκολότερα τέρατα.

Το Wild Hearts θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 17 Φεβρουαρίου.

The post Δωρεάν το post-launch υλικό του Wild Hearts appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα