“Χρυσό” το νέο Saints Row της Volition

Το Saints Row έγινε “χρυσό” περίπου ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Deep Silver και η δημιουργός του, Volition. Το παραπάνω “χαρμόσυνο” νέο για τους φίλους της σειράς ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του Saints Row στο Twitter αργά το βράδυ της Τρίτης 19/7.

#SaintsRow is officially gold – locked and loaded for August 23 – pre-order

now: https://t.co/8KeHoEexIs pic.twitter.com/cUZruwYX0f

— Saints Row (@SaintsRow) July 19, 2022

Να θυμίσουμε ότι όταν ένας τίτλος γίνεται “χρυσός” σημαίνει ότι η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της μαζικής παραγωγής και διανομής των αντιτύπων στους retailers πριν από την κυκλοφορία του.

Το νέο Saints Row ήταν αρχικά προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά πήρε μια αναβολή για πρόσθετη βελτίωση από τον δημιουργό του.

“Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε τον καλύτερο Saints Row τίτλο μέχρι τώρα και, αν το κυκλοφορούσαμε στην αρχική ημερομηνία, δεν θα ανταποκρινόταν στα πρότυπα που έχουμε θέσει και που περιμένετε και αξίζετε”, είχε δηλώσει ο Jim Boone της Volition μετά την γνωστοποίηση της καθυστέρησης της κυκλοφορίας στα τέλη του περασμένου έτους. “Η ομάδα χρειάζεται απλώς περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθεί στο όραμά μας. Κάνουμε κάποιο ραφινάρισμα και δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο παιχνίδι εκτός από τη συνολική ποιότητα και το γυάλισμα”.

Το νέο Saints Row αποτελεί ένα reboot της σειράς και είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα πέρυσι. Να σημειώσουμε ότι θα είναι ο πρώτος βασικός Saints Row τίτλος που γίνεται διαθέσιμος μετά το Saints Row IV του 2013.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post “Χρυσό” το νέο Saints Row της Volition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα