“Χρυσό” έγινε το Prince of Persia: The Lost Crown.

Όπως γνωστοποίησε η Ubisoft μέσω των social media λογαριασμών της, το Prince of Persia: The Lost Crown έγινε “χρυσό”. Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του τίτλου ολοκληρώθηκε και επίσημα, με το παιχνίδι να περνά στο στάδιο περαιτέρω βελτιώσεων πριν την κυκλοφορία του.

Ο νέος τίτλος Prince of Persia

παρουσιάζει έναν νέο πρωταγωνιστή, τον Sargon, ο οποίος δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε ένα 2.5D περιβάλλον, με μπόλικη δράση, μάχες, γρίφους και platforming. O Sargon είναι μέλος μιας ομάδας πολεμιστών που ονομάζονται Αθάνατοι, με αποστολή να σώσουν τον Πρίγκιπα Ghassan. Εξερευνούν το Mount Qaf, που έχει γίνει πρόσφατα εχθρικό, και ανακαλύπτουν ότι ο ίδιος ο χρόνος είναι μια δύναμη ενάντια στην οποία πρέπει να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο Sargon θα μάθει επίσης νέες ικανότητες και θα εξοπλίζει φυλαχτά για να ενισχύσει αυτές τις ικανότητες και να αποκτήσει πρόσθετα οφέλη, με τον αριθμό τους όμως να είναι περιορισμένος και να απαιτεί προσεκτική διαχείριση από πλευράς παικτών.

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και Amazon Luna. Στους υπολογιστές αναμένεται να γίνει διαθέσιμος μέσω του Epic Games Store και του Ubisoft Store στις 18 Ιανουαρίου 2024.

Prince of Persia: The Lost Crown has gone gold!

On behalf of the entire team, we can't wait for you to put your hands on the game and explore mythological Persia as Sargon.

Your journey begins on January 18! #PrinceofPersia #videogames #gaming pic.twitter.com/Y3dM2Pi3yI

Prince of Persia (@princeofpersia) December 18, 2023

The post “Χρυσό” έγινε το Prince of Persia: The Lost Crown. first appeared on GameOver.

The post “Χρυσό” έγινε το Prince of Persia: The Lost Crown. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα