Αποκαλύφθηκε το Βad Blood Expansion για το Dying Light

Ένα standalone PvP Battle Royale mode για τον τίτλο.

Η Techland ανακοίνωσε ένα νέο PvP mode για το Dying Light, μέσα από το οποίο θέλει να εισάγει στο δημοφιλές -το τελευταίο διάστημα- Battle Royale είδος παιχνιδιών, μια πινελιά από survival horror. Με τίτλο «Dying Light: Bad Blood», το standalone expansion υπόσχεται να προσφέρει "βίαιους και δυναμικούς

online αγώνες" που συνδυάζουν στοιχεία από PvP και PvE gameplay.

Σε δηλώσεις του, ο Producer της Techland, Tymon Smektala, ανέφερε: "Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των παικτών για ανταγωνιστικό PvP παιχνίδι και να μπορέσουμε να διερευνήσουμε νέες κατευθύνσεις για την multiplayer εμπειρία του Dying Light. Καθώς το Bad Blood είναι εμπνευσμένο από διάφορα αιτήματα των φίλων της σειράς, θέλουμε το feedback των παικτών να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξής μας".

Για τον παραπάνω λόγο, η Techland φιλοξένει ένα Global Playtest για τους παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου το feedback που θα λαμβάνεται θα «μεταφέρεται» στην τελική έκδοση του Dying Light: Βad Blood, όταν αυτό γίνει διαθέσιμο το 2018. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Global Playtest, μπορούν να το κάνουν από την επίσημη ιστοσελίδα του Dying Light.

Λογικά το εν λόγω expansion θα κάνει την εμφάνιση του και στα Xbox One και PlayStation 4, καθώς όλα τα προηγούμενα DLC και πρόσθετα περιεχόμενα που κυκλοφόρησαν για το Dying Light μέχρι σήμερα, έχουν επίσης γίνει διαθέσιμα και στις κονσόλες. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το Dying Light: Βad Blood.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα