Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του NBA 2K24

Καθώς το NBA 2K γιορτάζει τα 25 χρόνια (ξεκίνησε από την SEGA Sports το 1999), το NBA 2K24 θα έχει τον Kobe Bryant στο εξώφυλλο, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το 2020. Ο Bryant θα επιστρέψει για τα εξώφυλλα των Kobe Bryant

Edition και Black Mamba Edition του NBA 2K24, όταν κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο. Το NBA 2K24 θα περιλαμβάνει επίσης το νέο mode “Mamba Moments”, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να αναδημιουργήσουν και να ζήσουν μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του Kobe στο NBA.

Επιπλέον, το λεγόμενο “ProPLAY”, αναφέρεται ότι θα αποτελεί μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία, ικανή να προσφέρει ένα «άλμα γενιάς» στον τομέα του ρεαλισμού προσφέροντας ρεαλιστικότερα animations και κινήσεις στο γήπεδο. Τέλος θα έχουμε υποστήριξη για cross-play στις εκδόσεις των PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Το NBA 2K24 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδοσεις, την standard Kobe Bryant Edition, την Black Mamba Edition και την 25th Anniversary Edition, με μπόνους προπαραγγελίας Summer League, 12μηνο συνδρομητικό NBA League Pass, 100k σε VC, μπόνους Kobe Bryant «Rookie Card» και πολλά άλλα. Να σημειώσουμε ότι η dual-gen πρόσβαση στο NBA 2K24 θα απαιτεί την αγορά της Black Mamba Edition ή της 25th Anniversary Edition.

Το NBA 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του NBA 2K24 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα