Αναλυτικά στοιχεία για το FarCry New Dawn

Πληροφορίες, εικόνες και video από μια διαφορετική Montana.

Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από την στιγμή που η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο παιχνίδι της σειράς Far Cry, το Far Cry New Dawn, και έχουν ξεκινήσει να γίνονται γνωστά τα πρώτα στοιχεία για το νέο τίτλο.

Αρχικά, το Far Cry New Dawn θα αποτελεί μια stand alone συνέχεια του επιτυχημένου Far Cry

5, μέσω του οποίου οι παίκτες θα επιστρέψουν στη Hope Country της Μοντάνα, 17 ολόκληρα χρόνια μετά την καταστροφή που έφεραν τα πυρηνικά, εκπληρώνοντας την προφητεία του Joseph Seed. Ολόκληρη η χώρα έχει πληγεί από το «χτύπημα του πυρηνικού χειμώνα», με την επαρχία του New Hope να έχει επωφεληθεί από τη αναζωογονητική δύναμη της Φύσης, με όσους ανθρώπους της περιοχής έχουν καταφέρει να επιζήσουν, να ζουν στο Super Bloom θόλο, ο οποίος είναι γεμάτος με χρώματα και ζωή χάρη στην «ευλογία» του Ήλιου και των συχνών βροχοπτώσεων.

Βεβαία δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια απειλή που έρχεται από την Ανατολική Ακτή. Μια ομάδα σύγχρονων πειρατών που αυτοαποκαλούνται Highwaymen, με επικεφαλής τις αδελφές Mickey και Lou, που έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι προς την Δύση, ζώντας μόνο για το σήμερα, αρπάζοντας όποιους πόρους βρουν μπροστά τους.

Έπειτα θα μπορούμε να προσθέτουμε στην ομάδα μας νέους Guns For Hire, οι οποίοι -κατά τη διάρκεια της single player εμπειρίας του τίτλου- θα αποδειχθούν «καλή παρέα». Μέχρι στιγμής μεταξύ των Guns For Hire που έχουν γίνει γνωστοί είναι η δεκαεπτάχρονη Carmina -κόρη των Nick και Kim Frye (η Carmina ήταν το νεογέννητο κοριτσάκι στην αποστολή του Far Cry 5 "Special Delivery"). Η Carmina είναι παιδί του New Dawn και αυτός ο κόσμος είναι ό,τι γνωρίζει. Έπειτα θα έχουμε τη Nana, μια ηλικιωμένη κυρία που αποτελεί έναν πρώτης τάξεως sniper, που περιγράφεται ως ένας «αιχμηρός» σκοπευτής με μια «αιχμηρή γλώσσα».

Εκτός των Guns for Hire, θα έχουμε και πάλι τα Fangs for Hire, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Far Cry New Dawn, όπου οι παίκτες θα βρουν ένα νέο σκύλο, τον Timber, που θα συντροφεύει τους παίκτες παντού, και τον Horatio, ένα τεράστιο γουρούνι, που έχει εκπαιδευτεί να επιτίθεται σε όλους τους εισβολείς και είναι ικανός να ρίχτει τους Highwaymen σαν παιχνίδια αριστερά-δεξιά.

Τέλος, θα έχουμε την επιστροφή των Outposts, αλλά πλέον θα είναι συνδεδεμένα με το ολοκαίνουργιο Escalation mode. Μια gameplay loop που θα επιτρέπει στους παίκτες, πρωτίστως, να κατακτούν τα Outposts, πριν ξεκινήσουν τη «σάρωσή» τους για την ανεύρεση πόρων, όπως αιθανόλη. Εν τω μεταξύ, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν διαφορές αποστολές σε εξωτικά κομμάτια των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας ως στόχο να διεκδικήσουν πολύτιμους πόρους από ακόμα πιο μακρινά μέρη και να έρθουν αντιμέτωποι με άγνωστες προκλήσεις. Παρακάτω θα βρείτε ένα video περίπου τεσσάρων λεπτών, με διάφορα τμήματα από το gameplay του Far Cry New Dawn.

Το Far Cry New Dawn θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 15 Φεβρουαρίου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα