Ανακοινώθηκε το Warhammer 40,000: Space Marine 2

Kατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021, είχαμε την ανακοίνωση του Warhammer 40,000: Space Marine 2. Πρόκειται για το sequel του αρχικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια. Χρέη δημιουργού του νέου τίτλου έχει αναλάβει το studio ανάπτυξης πίσω από το World War Z, Saber Interactive, με την Focus

Entertainment να έχει αναλάβει χρέη publisher.

Υποσχόμενο να προσφέρει «μια θεαματική και γεμάτη δράση εμπειρία», το Space Marine II θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το Warhammer 40k shooter τρίτου προσώπου του 2011, καθώς ο Captain Titus και η λεγεώνα των protectors του, κέρδισαν τις ορδές των Tyranid για το The Imperium. Για αυτό, ο ηθοποιός των Vikings and Taken, Clive Standen, θα αναλάβει το ρόλο του Captain Titus.

Ως Titus, θα έχουμε στην διάθεση μας μια σειρά από βάναυσες, υπεράνθρωπες δεξιότητες στη διάθεσή μας, καθώς και ένα οπλοστάσιο γεμάτο με θανατηφόρα όπλα, στην προσπάθεια μας να σώσουμε τον γαλαξία από μια κακόβουλη επίθεση.

Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής.

The post Ανακοινώθηκε το Warhammer 40,000: Space Marine 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα