Ανακοινώθηκε το Tiny Tina’s Wonderlands: “Coiled Captors” DLC

Η 2K και η Gearbox Software, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Tiny Tina’s Wonderlands ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Coiled Captors”.

Το “Coiled Captors” DLC ξεκινά στο Dreamveil Overlook, όπου ένας μυστηριώδης μάντης ονόματι Vesper περιμένει. Αιώνες πριν, οι Coiled Naga έπιασαν έναν αρχαίο θεό παγιδεύοντάς τον μέσα στο σώμα ενός πανίσχυρου seawarg και τον εγκλώβισαν σε ένα παγωμένο βουνό.  Η απελευθέρωση του αρχαίου

θεού από αυτή τη φυλακή εξαρτάται από εσάς και μόνο. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να προσπελάσετε και να περιπλανηθείτε σε παγωμένες εκτάσεις γης, άνυδρα ερείπια και πλημμυρισμένες σπηλιές γεμάτες εχθρούς.

Νέο περιεχόμενο

Το “Coiled Captors” περιέχει:

Το boss του αρχαίου θεού, με τέσσερεις πανίσχυρες μορφές που θα ξεκλειδωθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως φαίνεται παρακάτω:Πρώτη μορφή: 21 ΑπριλίουΔεύτερη μορφή: 28 ΑπριλίουΤρίτη μορφή: 5 ΜαΐουΤελική μορφή: 12 Μαΐου

Οι ιστορίες του Vesper επαναλαμβάνονται ώστε ο παίκτης να μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην αυξανόμενη δυσκολία.

Νέα αντικείμενα για loot, όπως όπλα, εργαλεία και cosmetics. Σε κάθε νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε από τις μορφές του νέου boss ο παίκτης θα αποκτά Lost Souls που του επιτρέπουν να γυρίζει τον τροχό της τύχης (Wheel of Fate) του Vesper. Κάθε περιστροφή μπορεί να αποφέρει στον παίκτη θρυλικά όπλα, εξοπλισμό και αντικείμενα.Νέο περιεχόμενο στο Chaos Chamber. Με την ολοκλήρωση του “Coiled Captors” νέα επίπεδα προστίθενται στο endgame περιεχόμενο του Tiny Tina’s Wonderlands Chaos Chamber. Έτσι, με την προσθήκη των νέων αυτών στοιχείων αυξάνονται σημαντικά οι διαθέσιμοι συνδυασμοί που μπορούν να προκύψουν κάθε φορά καθιστώντας κάθε διαδρομή στο Chaos Chamber απρόβλεπτη.

Το “Coiled Captors” DLC μπορεί να αποκτηθεί ξεχωριστά αλλά και ως μέρος της Chaotic Great Edition η οποία περιέχει το Season Pass. Οι προσθήκες που θα φέρει το Season Pass με την άφιξη των τεσσάρων συνολικά DLCs μεταξύ άλλων είναι, νέα bosses, μία έβδομη κλάση καθώς και πληθώρα από cosmetics.

Το “Coiled Captors” κυκλοφορεί 21 Απρίλιου για Playstation 5, Xbox Series X|S, Playstation 4, Xbox One και PC.

Το αναλυτικό review για το Tiny Tina’s Wonderlands από τον Χρήστο Ντίνο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Ανακοινώθηκε το Tiny Tina’s Wonderlands: “Coiled Captors” DLC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα